Logo Loader

#257 Podeljeno lično iskustvo – podrška drugima

Možda nekom bude od pomoći .

Prošlog ponedeljka se nešto desilo u meni. Kao da je neko uzeo i zamenio Snežane. I poslednjih 7 dana ja nisam bila ja. Od tog jutra 22.06. do jutros  30.06. prošla sam kroz  rolerkoster emocija. Bila naglašeno osetljiva, nervozna, ljuta, besna, svadljiva. Vidno uznemirena, sve me je trigerovalo. Koža mi je bila tesna i moglo se golim okom videti da mi nije dobro u mojoj koži. Svi jutarnji rituali i dnevni su bili narušeni.

Kako sam sebi pomogla?

🔸️Glasno sam izgovorila i komunicirala moja stanja. Svima oko sebe sam govorila kroz šta prolazim. Pustila sam da sve emocije izađu iz mene. Svesno sam birala reči uvek, posebno kada sam bila u očaju i frustraciji da bih svašta mogla izgovoriti.

🔹️Iako mi je bilo mrsko i teško, svaki dan sam uradila ono što inače radim, ovaj put  u vremenu kada sam za to skupila snagu. Nisam sebe dodatno krivila što nije ”na vreme”.

🔸️Priključila sam se Tony Robbinsu i njegovom #CBC #comebackchallenge. Učila sam od njega disciplinovano svaki dan. Juče sam se isplakala, stidljivo, ali duboko, ja znate već ne plačem često. Mada on je uspeo da dotakne moje srce. Kupila sam kartu za upwlive2020. Beskrajno sam zahvalna na jučerašnjem danu, kao i kreiranom iskustvu.

Jutros sam se probudila u 6:20 potpuno nova, tj. Prava Ja. Puna volje, smirena, lepog osećaj u stomaku, sa osmehom na licu. Dan je krenuo sa jutarnjom Praktikom i sve ostalo lepo u ritmu.

Šta se desilo ovih prokelih 7 dana. To bi se moglo verovatno dublje analizirati, mada ja ostavljam to u prošlosti.  Iskustvo nosim sa sobom i znam da ću  bolje umeti da pomogne sebi, ako se ne daj Bože nekada ponovi.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live. Learn. Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka