Logo Loader

#259 Devojčica u Tebi

Mila,

Za šta si Ti stara? Ko ti je to rekao, a ti mu poverovala? Ko god staru osobu u tebi vidi, odavno je od sebe odustao, svoje snove zakopao ili u vodu bacio, pa sad bi i tebe sa godinama da uplaši.

E ne vidi on razigranu devočicu u tebi, zanosnu devojku, jedru i strastvenu, ne vidi ni mudrost u nežnosti upakovanu, ma ništa taj ne vidim. On mi je jasan, nego tebe pokušavam razumeti. Od kada tebe tuđe iskrivljene percepcije intresuju?  Zašto sada tome pažnju poklanjaš, sada kada sve znaš i sve u malom prstu držiš. Sada kad je lakoća tvoja svakodnevnica, kada si svo znanje srcem upila i živiš ga. Sada kad tačno znaš šta želiš, a još bolje znaš šta ne želiš. Sada kada ti se dive i u tebi uživaju, ti si se zbog jedne rečenice zamislila. Pa si samu sebe  počela preispitivati: ”Da li sam ja stvano stara za nove snove, za avanture pune uzivanja, za ples i pesmu do zore, nove škole i nova poznanstva?”

Na svu sreću poznajem te ja dobro, vidim te još bolje, jer te srcem gledam, dušom osetim. U tebi teče krv tinedžerke, a tvoje noge samo o plesu sanjaju, svaki takt muzike te celu prožme, osmeh ti izmami. U tebi je snaga viteza, spretnost hodača po žici. Ti umeš da balansiraš, hodaš po žici nad provalijama dubokim, a ove manje balanse ti ni ne osetiš. Enerija koja iz tebe zrači, na akciju poziva, snagu i veru uliva. A tvoj pogled topao i duboki, svakom nadu vrati, na toplinu doma podseti.

I sad ti meni istinu reci, koliko ti je godina zapravo? Taj papir, kvani krštenica, molim te potpuno zaboravi, pa mi odgovor iz srca reci. Koliko leta brojiš? 23 ili 24?  Da ih imaš više, ne mogu ti poverovati. Dok sam tu pored tebe, nikad neću nikome dopustiti da te svojim nemirom uznmiri. Samo ti znaš istinu o sebi, a svi ostali neka svoju istinu o tebi za sebe sačuvaju.

Ti sve ono što želiš samo započni, pleši, skači, svoju maštu uposli i sa svojim detetom u sebi svoje snove ostvari.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live. Learn. Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo: Artem Beliaikin

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka