Logo Loader

#53 Da li vaša energia radi za vas?

Postoje optimiste i suprotno njima pesimiste.

Tu je i grupa onih koji sebe vidi kao realiste, Oni vole da kažu bitno je biti realan. Mene lično reč “realan” nikad nije mnogo oduševljavala.

Sada znam i zašto. Jer sam ja ekstremni optimista i verujem svakom svojom ćelijom da je sve moguće. Tako da nije pitanje da li je nešto moguće, već pre da se trebam pitati kako to najlakše i da ostvarim. Moj optimizam zna da ne prija mnogim pesimistima, čak ponekad i onima koji su realni.

Od kako sam se potpuno prebacila u optimistički mod, moram priznati da su se mnogi udaljili od mene, dok su u moj život ušli mnogo radosniji i pozitivniji.To dodatno donosi radost i jača moj dugogodišnji optimizam.

Čuli smo svi milion puta ” Kakve su ti misli, takav ti je život.”
I ja sam dugo mislima da su moje Misli jedine odgovorne za tu količinu optimizma u meni. A istina je da su one samo na površini delom zaslužne za moje dobro stanje.

Međutim postoji nešto još bitno što se ne pominje svuda, i važno je da znamo.
“Ne možemo da Mislimo bolje od onoga kako se Osećamo, niti se možemo bolje osećati od svog Energetskog zapisa”.

Pored misli postoje i dva značajna činioca koja utiču na nas i naš životni uspeh :
Emocije i
Energija unutar nas.

Ako unutar naših energetskih centara ne postoji balans, ako nisu normalne veličine i bolje i svi zajedno u istoj ravni, možemo prolaziti kroz razna stanja, a da nismo ni svesni zašto sami sebe sabotiramo.

Tako sam ja ostala zbunjena jer sam do sada uspela istrenirati svoj um da misli pozitivno, da mi je fokus uvek na dobrom, emocionalno sam stabilna, a dešava mi se da bezuspešno nešto iznova pokušavamo ostvariti.

Ove godine sam napokon uvidela da iako stalno mislim pozitivno, umem da upravljam svojim emocija, da mi još neki sastojak fali, da moja energija curi, da ne postižem ono što želim, pogotovo ne uz radost i lakoću.

Kod mene važi izreka :”Kad je učenik spreman Učitelj se pojavi ”
Bogu hvala prepoznala sa osobu koja je expert za pomenutu temu, i postala ponovo student, krenula korak po korak vredno da prolazim kroz energetske vežbe, da učim i svakodnevno primenjujem naučeno.

Kad se obuka završi i postanem sertifikovani Intuitive and Succes Coach moći ću i da sa vama podelim sva stečena znanja koja će svakako biti dublja nego ovog momenta.

U radosti ću moći da svima vama pomognem da i kroz vaše telo svetlost nesmetano prolazi, da vaše telo povrati svoju energiju i najbitnije da vaša energija radi za vas.

Radujem se kao malo dete da ću imati znanje da vas još i na ovaj način podržim i pomognem vam da svi vaši snovi postanu stravnost, a vi ekstremni optimisti.

Naravno uz preduslov da vi to želite i mislite da sam ja prava osoba od poverenja. Lepo reče juče moja prijateljica da svako treba da živi svoju meru svega i ja se sa tim slažem, svako od nas jedino sam zna šta želi iz srca i duše, pa i to da li želi da postane optimista.

Kojoj grupi vi pripadate? Da li ste više optimista, pesimista ili ste realni?

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka