Logo Loader

#292 Sabiranje utisaka

Draga,

Osećam Tvoj naboj, radost i sreću. Uradila si veliku stvar. Bilo je fenomenalno. Najbitnije od svega dala si sebe celu. Uradila si sve najbolje što umeš i znaš, prenela si energiju poleta, ljubavi, entuzijazma i vrednost znanja kada se primeni. Ti vodiš svojim primerom i to je ono što se broji. Četa je obadrana koja te prati, to su upravo oni najhrabriji koji prepoznaju sve srcem i idu dušom kroz život. Zaslužila si da sebe po ramenu potapšeš, zagrliš i budeš ponosna svim srcem. Ponosnao se zagledaj u svoje oči i reci sebi ”Bravoo, to si ti !!”

Dozvoli dans sebi odmor, jer slavlje i. odmor su sastavni deo uspeha. Bez dobrog odmora nema ni dobre kreacije.

Nije se odmarati isto što i gubiti vreme. O ne, to je itekako bitno, tako dovoli da se cela ti odmoriš. Oseti da ti se savki milimetar tebe opušta, da dišeš duboko i da svaka ćelija oživljava.

Budi Svoja i budi nežna prema Sebi

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka