Logo Loader

#293 Slaviti život

Slušajući mnoge uspešne ljude, primetila sam jednu sličnost, svi su napravili svoje velike pomake u životu i značajan uspeh baš onda kada su se suočili sa prolaznošću jednog ljudskog život.  Oni lično su bili u životnoj opasnosti, doživeli sabraćajne nesreće, velike bolesti ili nešto slično i nakon toga shvatili koliko vole život i da žele da ga žive dajući sebe cele. Njihova misija je velika, oni žele da ostave velik doprinos čovečanstvu, da prenesu poruku da je život predivan, da je bitno da ga živimo kroz našu autentičnost i dozvolimo sebi da budemo Svoji.

Meni lično je njihova poruka jasna, potpuno se slažem da je život prelep, da ga svi možemo kreirati po svojoj meri i užeti ga u svoje ruke. Isto tako sam svesna da se najbrže možemo probuditi iz uspavanosti i nesvesnog baš kada se sretnemo sa nekom izazovnom situacijom mi sami, kada izgubimo nekog nama drago, pa onda shvatimo da nam ništa nije zagarantovano. Da je svaki dan blagoslov i da veoma pažljivo i pametno bi trebali da trošimo naše vreme, sate, dane,nedelje, mesece i godine.

Poverujete već danas da možete sve, kerenite da slavite život i to savkog dana. Hrabrim koracima idite napred prema ono životu koji je za vas primer Izvanrednog života.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako elite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kerirte vaš. izvanredan život , pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabav, interaktivan način obogatite svoj komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog i primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka