Logo Loader

#103 Promena ili status quo?

Promena ili status quo?, pitanje je sad.
Nismo se dugo čule moja sestra i ja. Danas smo razmenile par poruka i kaže ona meni da je kod njih sve isto, nema promene.
I moj mozak odmah krene da radi ubrzano. Ja reč promena volim, kao i same promene.Divim se ljudima koji mogu da žive bez promena i da su u stanju status quo.Mene promene čine radosnom i daju mi pojačanu kreativnost, nadahnjuju me.
Što je promena izazovnija čini mi se da mi je draža. Kad je potrebno da upotrebim sva svoja integrisana znanja i adekvatno odgovorim premeni i prilagodim se situaciji, niko aktivniji i srećniji od mene.
Kada uđem u “mašinu” rutine, svakodnevnice i pravi status quo – stanje bez promene imam osećaj da polako odumirem. Moja radost se pritaji i onda počnem da osećam onu neku mrzovolju, pa me sve mrzi. Tada bih samo sedela pod ćebetom i ništa više.
E sad kako sam ja generacija 77. to se meni dešava skoro pa nikad, ove dve 7ce traže stalnu promenu, stalno učenje i stalni rad na sebi. Ako ja to ne bih ispoštovala, negde bi moralo da seva, varniči i da se kvari iznenada.Kako sam ja praktična osoba, a obožavam i promene i učenje sve ide predivno i moje 7ce su srećne.
Pišite mi šta vi više volite promene ili statua quo? Koje promene obožavate?Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka