Logo Loader

#21 Duhovnost ili Nauka ?

Nešto mislim o sebi i shvatam da ako bi trebala da odaberem jednu nauku gde se prepoznajem najviše, moglo bi se reći da sam prvi deo svog života bila Matematičar – Statističar – Analitičar.

Brojevi od uvek igraju značajnu ulogu u mom umu. Kako što možda nisam još spomenula imala sam razrađen moj mali biznis zasnovan na davanju časova matematike u vreme mog studiranja na Ekonomskom fakultetu. Vrlo lepo sam i od tog posla zarađivala.Pripremala sam studente prve godine Ekonomskog fakulteta da poloze predmet Matematika za ekonomiste, iz kog sam ja dobila ocenu 10 ,uppss davne 1997.

Matematika je egzaktna nauka, ili je znaš ili je ne znaš. Oni koji je znaju vide lepotu u istoj, oni kojima ne ide lako, ne vole je mnogo. U matematicu je uvek 1+1=2.

Mada nije tako u životu, sam pre verujemo da su 1 i 1 zapravo 11. To sad otkriva moju drugu stanu i veliku ljubav prema Kvantnoj fizici, jednom drugom pristupu životu. I velikoj istini da se duhovnost i intuicija koji su uvek bili u meni sada jasno izražavaju kroz moje delovanje, misli, interesovanja i ljude sa kojima se povezujem.

Dok sam bila strogi Matematičar u svojoj glavi, i da mi je neko samo i pomenuo paralelnu realnost, svetlosne portale, povezanost sa višim Inteligencijom, da se energija prenosi i oseti nevezano za geografsku udaljenost, da se telo može regenerisati i ozdraviti misaonim procesima, duhovne vodiče, da duša bira vreme odlaska iz tela i sve tome slično, mogu prizvati u mislila moja negodovanja, neverice i kruto uverenja da toj osobi koja mi to priča baš i nije najbolje.

Sve to mi je bilo čista glupost i neprihvatljivo.

Koliko sam se borila da priznam sebi da me moja intuicija nikad nije prevarila.

Koliko samo puta sam mogla da u detalje opišem kako će neki odnos, situacija završiti i uvek je bilo tačno.

Još kao sasvim mala sam osećala energije ljudi oko mene, i nisam želela da budem u blizini nekih čak i veoma bliskih rođaka.Tek kasnije kroz vreme sam dobijala i odgovore i saznanja kakvi su oni zapravo ili šta su ne tako lepo uradili u životu.

Sve je to kulminiralo u poslednjih godinu dana.Dobila sam toliko nedvosmislenih poruka od života i napokon sebi dozvolila da ne bežim od svoje prirode, svoje duše i svojih darova.Da prigrlim sviju snagu, energiju i intuiciju i budem od pomoći upravo kroz sve što umem oduvek.

Kakva su vaša iskustva, kojoj u stvarnosti vi se vidite i osetite? Plaši li vas nepoznato ili ga sa radošću istražujete.

Danas vam želim da pratite svoje srce, slušate svoju intuiciju i živite udobno u svojoj koži i sa divnim ljudima oko sebe.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka