Logo Loader

#22 Zdravlje kao osnova kvaliteta života

Jutros sam bila u nekoj drugoj paralelnoj stvarnosti, ja definitivni nisam bila u Belgiji, Vremeplov me spustio u posleratni period u neku balkansku zemlju, mada to nije bila Srbija.

Zašto smo se našli u toj maloj privatnoj lekarskoj praksi, a ne kao uvek, u našoj savremenoj i modernoj bolnici, zna samo moj suprug Jos i Univerzum koji mi je tamo poslao da napravim milion uvida i pustio me da dva sata i 25 minuta povezujem neurone u mozgu, nalik sceni iz Matrixa kad se spuštaju matrice.

Sad mi je krajnje jasno kad jedan od mojih Mentor, već pomenuti Robina Sharma, kaže da bi ste nešto postigli u životu, istina treba vam dobar Mindset, mada je on svega 25% od potrebnog, potebno je da imate i dobar Healthset, dobar Soulset i dobar Heartset.

Zadržaću se danas samo na Healthsetu.
Suština je da pojednostavim, možete imati ostala tri savršena i šta vam vredi ako ne može da potrajete (budete živi) da iskoristite i upotrebite sjajne ideje, predivne emocije podelite i učinite svoju dušu ispunjenom?

Uhhh to sam ja od Robina Sharme čula čini mi se prošle godine, kad sam već bila ponosna da sam skockala Mindset da bude odličan, kad ovo novo saznanje mi ozbiljno zaokupira misli i mogu se složiti sa njim da i te kako ima smisla.

Zašto pričam o zdravlju sad?, pod velikim sam utiskom koliko pojedinci ne brinu o sebi. Kako smo bili u čekaonici, vrlo oskudnoj, maloj, hladnoj, sa devet stolica bukvalno istih kako što smo imali u školi, belim pločicama na podu, punih 2,5 sata, doktor radi po sistemu ko prvi dodje prvi ide na pregled. Mi smo bili gotovi za 7 minuta, a zašto mu je trebalo 2,5 sata za 3 pacijenta pre nas, ostaće mi misterija.

Negde posle sat vremena čekanja udje u čekaonicu, muškarac, rekla bih tu moje godište, nagojen, masne kose, neobrijan, odeće skupe, no pohabane od lošeg održavanja, sa sve stilozovanom maskom preko usta. Reći ću vam samo da ga se Bob bojao. On je toliko kašljao, a ja ga valjda svaki put kad se zakaslje tako “nežno ” pogledam ispod oko da je krenuo da se svima nama izvinjavam nakon nekog vremena.

Kako je bilo kad smo ušli kod doktora, pisaću vam uskoro i šta se još dešavalo, kao i koje sve zaključke sam donela.

Kaže Jos nakon svega: ” Mnogo je bolja naša bolnica na zakazivenje pregleda.” Samo sam mu uzvratila osmeh puno ljubavi.

Želim vam da ste stalno zdravi, da sa puno nežnosti i ljubavni brinete o sebi.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka