Logo Loader

#235 Život je igra, smeh i uživanje.

Priznajem nije uvek ni meni najlakše.

Kada si živog duha, kada te sve intresuje, kada bi milion stvari od jednom, dan sa 24 časa malo je. Ja za dosadu ne znam, večita borba kod mene vlada, šta ću pre. Toliko mnogo knjiga čeka da ih pročitam, zanimljivih predavanja da upijem i implementiram nova znanja. Sa prijateljicama kada se na kratko nađem, to bez minimum tri sata druženja ni ne počinje.

Kada bi po mojoj želji bilo, ja bih na putovanju stalno bila, jedino bi bilo izazovno koja bi me zemlja prva ugostila. Mislim da bih godinama putovala, dok sve lepote Sveta očima i srcem ne upijem.

Meni bi intresantno bilo i par fakulteta još da upišem, Večiti student već jesam, na fakultetu se osećam kao kod kuće. Jezike obožavam i da imam priliku da sretnem Zlatnu ribicu, jedina moje želja bi bila da govorim sve jezike. Lepota i vrednost u znanju jezika je po meni najveća. Od kako živim u Antverpenu sa još 170 drugih nacija, lepotu multikulturalnosti sam na svojoj koži osetila.

Na jedan predivan način u svakodnevnom životu toliko mnogo o kultarama i običajima raznih nacija učim, sve ono što sam samo u knaigama do sada čitala. Moja otvorenost za nova znanja, meni veliku radost stvara.

Sve plesove bih volela da znam, želja da se plesu posvetim isto je velika. Sve borilačke veštine izazivaju moje divljenje. I njih bih rado učila, kao i sve sportove.

Kako ne mogu sve što volim u ovom jednom životu uraditi, iskreno se nadam da više života čeka na mene. Mene i sama ideja da je to moguće, mnogo raduje.

Pitaju me sad mnogi šta me to ‘’drajvuje’’, šta me toliko pokreće, da stalno nešto radim, kuvam, pravim, pečem, krećem se, učim, družim se, putujem itd.

Mene život pokreće, ja ga volim i svakom danu se iznova kao jedinom radujem. Čak i u danima kad sve ide proitv moje volje, ja se opustim i učim o tome šta je ono što mi emocije tuge, besa, nervoze, razočarenja pokreće. Baš ti ‘’loši” dani mi lepotu harmonije života još bolje osvetle.

Nisam je svaki dan srećna i  poletna, mada srećnih dana je u mom životu najviše. Čak i kada dno dotaknem i pomislim da sve je smisao izgubilo, baš tada najveće i najbolje kreiram ideje. Tako da je moj veliki zaključak: lepota života u svemu je. Naše je da se opustimo, prepustimo i što više igramo i smejemo se.

Kada sve u igru pretvorimo, smisio sve i dobije. Volela bih da sam ovo ranije shvatila, da sam još više zabave sebi u svemu dozvolila, a manje strogoće i ozbiljnosti kroz razna pravila sebi nametala.

Ako znate samo onu ozbiljnu i poslovnu Snežu, hajde da se upoznemo ponovo, da se u radosti igramo, da zajedno kreiremo nešto predivno novo. Nešto što može još više radosti svima da donese.

Život je igra, smeh i uživanje.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

Aku želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija#NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

S ljubavlju,

Snežana

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka