Logo Loader

#24 Obećanja su tu da se ispune

Evo upravo je protrčao moj prvi komšija ka liftu kroz hodnik nekih 25 metara dugačak.

Iskreno ne znam da li je komša pored svega što jeste i aktivni sportista, po izgledu bih rekla da jeste.

Mi živimo vrata do vrata sa nijm i njegovom devojkom sad evo više od 3 godine i tek danas sam shvatila na šta me on asocira tom svojom navikom da skoro stalno istrčava taj hodnik.

Vratio mi sećanje na govor Zorana Đinđića kad on objašnjava kako prepoznaje ko ima energije i da li je neko živ ili ne, na primeru dok posmatra kako ta osoba ide uz stepenice. I istina kad god vidim stepenice setim se te priče.

E sad ja lično ne pratim politiku, niti nacionalnu niti svetsku. Ne gledam televiziju od čuvenog 05.oktobra do danas i ne planiram je gledati.

Lično mislim da je moguće napraviti mnogo i velika čuda u svim okolnostima. Bolje okolnosti nam daju vetar u ledja, manje povoljne okolnosti otežavaju istina mnogo, i dok ovo pišem prisećam se osoba koje lično znam da su baš najviše postigle u teškim vremenima. Upravo zato svako vreme je pogodno nekom, dok nekome nije.

E sad čega se sećam bez da je to tada imalo nelog smisla za mene. U momentu kada sam
čula vest da su ubili Zorana Đinđića neki glas u meni je rekao jako jasno i glasno : ” Ovu zemlju treba napustiti” Toga se sećam toliko dobro kao i samog dana i mesta gde sam se zatekla i boje neba u tom trenutku.

Meni sa tada mojih 26 godina je Beograd bio daleko kao Australija, a napustiti zemlju misaona imenica, neostvariva, nemoguća misija.

Ko je unutar mene tada govorio ne znam još, mada shvatam da je bio neko meni veoma bitan koga sam ja poslušala.

Prošlo je 13 godina i ja sam i otišla da živim u Belgiju.

E sad mislite je slučajno trebalo baš 13 godina?

Sećate li se se broja 13/4 koji sam ja dobila po rodjenu kroz moje ime i prezime. I koji mi daje priliku da za sve što želim treba i malo više da se potrudim nego drugi. Mada imam i jedan broj koji me podržava svim srcem, broj 8 kao zbir vrednosti slova moga imena Snezana. Pa sam ja neko ko i pored 13/4 sa mojim brojem 8 guram i gde može i gde ne može.

Hvala mom bratu da je voleo bajku Snezana i sedam patuljaka. Inače ko zna kako bi prosla da se zovem Ružica, Marica ili nekako drugačije.

Naš Bob voli lift zbog dugmića koji svetle, a stepenice obožava i hoće uvek po pet da preskoči, dok se ja hvatam za glavu ili hvatam njega ako smo bez Tate.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka