Logo Loader

#26 Inspiracija -Prijatelji

Ja sam beskrajno srećna da imam i prijatelje koji su mnogo mlađi od mene. Oni mi daju neku posebnu energiju, puno podrške, ljubavi i inspiracije.

Posle pročitane priče o stepenicama, trčanju mog komšije i sve to povezano uz govor Zorana Đinđića, mlada generacija koja se tih godina tek rodila ne zna o čemu je reč, te nisu shvatili pun smisao moje priče.

Kako su mlađe generacije otvorenije, aktivnije i nije im teško da pitaju šta ih intresuje, dobila sam poruku u inboxu da objasnim šta sam tačno želela reći. Oduševljava se sa koliko zrelosti oni funkcionišu i mnogi od njih su mi velika inspiracija za profesionalizam u radu, kao i u učenju jezika, načinu sagledavanja okolnosti i mnogo toga još. Pravi su mi uzori za velika postignuća.

Suština priče o stepenicama je da ko ima volje za život i radujem mu se, živi svaki dan iz srca, sa energijom poleta, radosti i lakoće, uz stepenice trči, preskače po jedan stepenik i svaki drugi mu je odskočna daska.

Naravno u ovoj priči je korišćena metafora, mada može i bukvalno da se shvati i razume. Kako ko voli.

E sad onaj moj komšija stalno trči kroz hodnih, a Bogami i uz stepenice.

Ja volim da idem uz stepenice, dok silazak nadole mi nije uvek prijatan. Kako ceo život tražim smisao u svemu, ja sam stepenice povezala sa kretanjem ka uspehu. I taj osećaj nekog blagog straha pri silasku mi je indikator da se možda i ja kao velik broj ljudi više bojim svoje veličine i uspeha nego što to svojim umom sam spremna da priznam sebi.

Ja sam oduševljena koliko vas mojih prijatelja svih generacija imate veliko srce, iskrene namere da mi pomognete da budem još bolja nego što jesam i da unapredim svoj rad i sebe.
Hvala vam svima iz srca.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka