Logo Loader

#263 Lepotica I Ogledalo

Prelepa žena oseti veliki umor od celodnevne jurnjave koju je prošla sa namerom da obavi sve što se mora kao i sve što je sebi rekla da mora biti baš danas, samo na tren je stala pored ogledala, začula je glas. Obzirom da su su svu ukućani odavno zaspali, zbuni se na tren, od tog nepoznatog glasa usred noći.

Ogledalo: ” Lepotice, zašto si tužna?”

Lepotica: ”Ko sad ovo govori, ko ovde još vidi lepoticu?, biće da gubim razum, čujem glasove dok svi spavaju.”

Ogledalo: ” Ti si potpuno okej, o da, ti jesi lepotica, takvu lepotu dugo nisam video, a gledam žene vekovima. Jedino me čudi gde je nestao sjaj ti divnih očiju, boje najlepšeg mora? Kada si poslednji put plesala? Glasno se smejala? Bosa hodala po travi? Pokisla na letnjem pljusku? Pevala ispod tuša?, gledam te danima i stalno negde juriš, prođeš pored mene kao da ni ne postojim, nikako da zastaneš i u mene se zagledaš, da li me se ti bojiš ? ”

Lepotica: ” Šta ima da te gledam, kao da ne poznajem sebe dovoljno, samo mi je još potrebno da se svaki dan podsećam na sve ono što mi smeta na meni, samo mi još ta muka dodatno treba, na sve ove koje me pritiskaju oko mene. Gde si bio 20 godina ranije, tada sam i mogla da te gledam, drugačije je bilo sve.”

Ogledalo: ” Sve razumem i znam rešenje, možeš li mi obećati da ćeš se sa mnom družiti narednih dana, a ja ću ti vratiti nazad sve to što si imala pre, je može?”

Lepotica: ” E sad, kao da to može?, šta treba da radim?

Ogledalo: ” Vrlo je jednostavno, svaku noć pred spavanje, pogledaćeš u mene puna nežnosti, ljubavi i glasno izgovoriti ” Volim te ”, za sve ostalo ja ću se pobrinuti. Da li smo se dogovorili?

Lepotica: ” Jesmo, neka ti bude, baš i to čudo da vidim.”

Odledalo je ostalo srećno i radosno jer je znalo šta će se desiti, a Lepotica je otišla da spava i usnila je divan san.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn. Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka