Logo Loader

#281 Muzika Duše – Probuditi Uspavana Srca

Mila,

Razume sve i osetim duboko u srcu. Glasno čujem muziku tvoje duše. Znam da tvoje srce kuca snažno, glasno, buku pravi iz predivnog razloga, sa željom da pozove na igru sva uspavana srca. Život jeste najlepša igra, nama poklonjena. Život pun ljubavi je igra, jedino tada sve sve svoj pravi smisao dobija.  Tada se radost rasplamsava. Naravno da je tada sve nemoguće moguće, ko ima pravo nemoguće nemogućim nazvati.

Ti sve na igru života pozivaš, da na svoj život, sa svetle strane, okupane Suncem pogledaju. Sunce sija istim sjajem za sve nas, samo to pokušavaš rečima punim ljubvalju miliom puta naglasiti. Zato hajdemo zajedno da se ogrejemo, opustimo i uživamo u njegovom milovanju, toploti i sjaju.

Svi smo toliko bogati u srcu i duši, svima nam ista energija ljubavi treba, otvorimo se onda za nju, vratimo poverenje u sreću, lepotu, dozvolimo to razigranom detetu u nama. Bacimo u smeće sva ta zabrinuta lica, sve te tugaljive priče i razočarenja. Mi smo svi mnogo snažniji od svega toga, te svoju snagu za dobrobit našu i svih oko nas uposlimo da radost stvara i za nas i sva naša buduća pokolenja. Neka Osmeh već sada ukrasi naša prelepa lica, dozvolimo našoj deci da pored nasmejanih mama i tatam u svom srcu veliku sreću akumuliraju.

Tako malo treba da se damo, dovoljno je da mrvu ljubavi pružimo sebi, našim najmilijima i desiće se čudo koje Univerzum kraira, umnožiće se ljubav i radost, tako brzo, da će se brzina moći izmeriti samo nanosekundama, a sve nas će preplaviti zahvalnost, čija snaga je jača od snage okeana, tornada i vulkana. Zajedno možemo sve, a svako nas je neophodna čestica. Svako u sebi toliko ljubavi i svetlosti ima, da nam nisu potrebna veštačka svetla da obasjaju našu Planetu, obasjaju sva tužna lica, probude sva u san utonula srca.

Kako znam da sve što govorim je istina, jer srce svoje slušam, a glas se spušta pravo sa Izvora. Moja vera da smo svi došli ovde sa zadatkom da u lepoti života uživamo, da srca napunimo ljubavlju, dušu svetlošću i verom je u meni vekovima, a sada jača nago ikada, zato sam nezustavljiva. Moja hrana su tuđi osmesi, smeh svakog pojedinca, zagrljaj deteta i toplina iskrenog pogleda. Svako probuđeno srce je moja mala pobeda, za to dišem i tome sam posvećena, a sve dok moje srce kuca to je moja misija.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo : Mihael Held

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka