Logo Loader

#282 Webinar #1

Danas je bio jedan izvanredan dan za mene. Ja ga zovem Istorijski dan. Održala sam Webinar #1, na koje sam prenela upiske sa Eventa Unleash Power Within – UPW Virtula 2020, jedan od najpoznatijih seminara Tony Robbinsa. Ovaj seminar menja život iz korena i stvarno posle njega život nije isti, ‘’Life will never be the same”. Pre samog seminara sam imala misao da preteruju sa tom izjavom, a sada tvrdim da je istina.

Sva znanja koja sam stekla učeći preko 50 sati na UPW, kao i preko 25 sati učenja u toku 7 dana Challenga od Tony Robbinsa želim da prenesem dalje, jer znam da ova znanja kada se primene u svakodnevnom životu menjaju sve iz korena.

Osmislila sam program ‘’Extraordinary life” u trajanu od 4 dana, dva vikenda zaredom, 12 sati edukacije. Prva grupa kreće 01.08., ostala tri predavanja su: 02.08., 08.08. i 09.08. Radionice će biti interaktivne sa dosta vežbi, koje će pomoći da se kreira iskustvo na osnovu teorijskog znanja, odmah. Puno smeha, zabave, skakanja, đuskanja ćemo imati u toku edukacije, da postaknemo proces usvajanja znanja. Telo-um-emocije su celina. Radićemo na sva tri elementa podjednako, sve u cilju da tu povezanost dobro osetimo, razumemo i koristimo da nas uvek podržava.

Prva Generacija će dobiti 3 vredna Bonusa:

  1. Bonus Predavanje
  2. 1:1 coaching konsultaciju, gde ću proći sa svakim polaznikom tačno ono što je njemu trenutno prioritet.
  3. pravo da ponovi celu edukaciju još jednom (gratis) i utvrdi naučeno, jer ponavljanje je majka znanja.

Moju energiju, entuzijazam, posvećenost, nivo znanja metoda, tehnika, strategija i principa koje sam naučila od Tonija, kao i moj način prezentovanja mogli su da vide danas učesnici Weninaru #1. Bilo nas je 33.  Ja sam presrećna i zahvalna svakom od njih jer su mi ukazali poverenje i odlučili da uče od mene, provedu sa mnom 2 sata koja ću ja pamtiti zauvek. Atmosfera je bila fantastična, njihova pitanja su me dodatno radovala, davala mi dodatnu energiju i polet da sve pojasnim, približim da bude jasno i primenjivo.

Zanimljivo mi je kao Numerologu da je danas dan bio u broju mog koda, da je učesnika bilo 33, kao i da smo sve krenuli u 9:09 h, a završili u 11:39h. Čak 5 učesnika je imalo kod 369– Kod Uniwerzuma. Tolika podržanost od Univerzuma je samo potvrda da sve uvek radi za naše najboje dobro.

Dobila sam predivne povratne informacije na samom Webinaru kao i posle kroz poruke i pozive. Sreća je raditi ono što volim, služiti svojim znanjem i biti podrška prijateljima u procesu kreiranja njihovih Izuzetnih života.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live. Learn. Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka