Logo Loader

#289 Snovi postaju stvarnost

Jednom je sve samo bilo moj san. Dobar način da se zabavim u svojoj glavi, da odlutam u misao da ću jednog dana biti trener koji će pomagati velikom broju divnih ljudi da od svojih života naprave svoje izvanredne živote iz njihovih snova. Živeti svoj Extraordinary Life je bio san, kao i ideja da ću o istom učiti druge, da ću voditi druge svojim primerom na tom putovanju.

Međutim danas, 01.08.2020.,  je došao taj dan kada živim svoj san. Imala sam privilegiju da na Kursu ”Create Your Own Extraordinary Life”  koji je moje autorsko delo, prenosim znanja Prvoj Generaiji polaznika. Imala sam privilegiju da svu svoju ljubav i znanje prenesem na intreaktivan, inovativan način, ponovo moj jedinstveni. Kroz Modul 1 smo se dotakli Ciklusa Uspeha, Modela Momentuma, a otvorili temu Emotivne kuće.

Dok sam uživala da kroz najlepši način, komunikaciju da studentima u svakoj rečenici prenosim znanje, pratim njihovu neverbalnu komunikaciju, aktivno slušam njihove reči, zajedno smo kreirali magiju života. Prvi dan kursa je bio mnogo više od učenja, predavanja, radionice i razgovora.

Na licima svakog od njih sam videla iskru buđenja nekog novog života, novih ideja, energiju lidera i sjaj nezaustavljivog deteta, koje je odlučno da savlada voznju bicikla i da krene u avanturu.

A ja sam bila toliko ponosna, na sve, na njih, na sebe, na Univerzum jer nas je tako pažljivo i sa ljubavlju spojio. Sve je štimalo i pravilo simfoniju lepote življenja. Preplavila me je zahvlanost da sam imala čast da služim svima njima, deleći svoje znanje iz dubine srca.

Znam svakom svojom ćelijom da su  se danas otvorila širom velika zlatna vrata kroz koja će prći  mnogobrojne Generacija lidera, divnih žena i muškaraca velikog srca, koji imaju hrabrost da kreiraju svoj izvanredan život, dok ću ih ja voditi nežno kroz tehnike, strategije i alate koji će putovanje učiniti igrom.

Hvala.Hvala.Hvala.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako elite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka