Logo Loader

#290 Osećaj sreće kada poslušamo sebe

Kada bih trebala samo jedan savet da dam on bi glasio: ” Nikada ne osustajete od Sebe i svojih snova”

Volite Sebe najjače što umete, a uz put učite, modelujte od drugih kako da volite sebe još više svakim danom. Jednom kad živimo svoju priču i radimo ono što volimo, bukvalno mislino sve ono što volimo, to smo onda mi i to je onda naš život.

Imala sam i danas neizmeru sreću da živim svoje snove, danas je bio drugi dan mog Kursa ” Create Your Own Extraordinary Life”. Osećaj koji je u meni sada kada sam došla do momenta da sve ono što sam sanjala, precizno planirala, preuzimala masovnu akciju da steknem znanja i veštine, vredan je svih sati proverednih na edukacijama, svog novca koji sam investirala u sebe, svog vremena posvećenosti svom rastu i razvoju. Biti u prilici da dotičep tuđe ćivote, da je namera iz srca toliko velika da se inspurišu svi da poemu verovati u to koliko mnogo mogu, a sa druge strane ih učiti jednostavnim i primenivim tehnikama, alatima, straetegijam koje sve menjau iz korena je najlepši osećaj, koji daje smisao svemu, puni srce ljubavlju i radošću, a telo obuzima mir i spokoj.

Namera mi je da svakim danom sve više približim ideju kao i znanja svima onima koji izaberu Sebe, donesu odluku da će se posvetiti učenju i kreiranju svog izvanrednog života

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka