Logo Loader

#319 Život u skladu sa dušom

Mila,

Negovanje sebe nije luksuz.

Zaboravi na sav bol koji u genima nosiš. Tvoje pretkinje nisu umele drugačije, nisu znale za bolje. Ti si sebe sve ove decenije pažljivo i duboko izučila, sve si složila i poređaljala, od svega prelepu skagalicu uklopila. Shvatila si najbitnije Ti si ti, ti si ovde da  svoju bajku oslikavaš. Veliku zahvalanost si prema svakoj svojoj pretkinji osetila i iskazala. Vide one tebe draga.  Ponosne su one, srećne zbog tebe. Svu brigu za Tebe su i one zaboravile, jer nema više mesta brizi. Samo radost i lakoća je sada i ovde za tebe, da  u njoj uživaš.

Kako si sve potrebne lekcije da do danas naučila, prihvati svoju mudrost i svoje znanje, svim srcem u svemu što jesi uživaj. Uživaj za sebe, za svaku od njih, za sve one prelepe žene u tebi, koja su nekim težim putem kroz život hodale. Raduj se svakom udahu i izdahu jer ti  tvoju slobodu naglašavaju. Velika je privilegija i umetnost sebe zavoleti i svoj život u skladu sa svom dušom živeti.

Slobodno svoje misli izreći, svoj mili glas pustiti. Ton ljubavi Planetom Zemljom širiti.

Raduj se detetu u tebi, svaki dan ga nežno zagrli, kroz taj majčinski zagrljaj mu hrabrost i nežnost pokloni. Svoja, slobodna budi i ostani

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako elite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka