Logo Loader

#327 Rešenje za Odlaganje

Da li ste od onih koji uvek sve urade odmah i sada, uprkos svim izazovima na koje sve naišli ? Ili se više prepoznjete u grupi onih koji nešto krenu, vizija je tu, načešće lepa i velika, krenete ka njoj radosni i laganim koracima, a potom se nešto desi i vi zastanete, krenete  da oslažete i nikako da napravite sledeći korak u pravcu rešenja i vaše vizije ? Upadnete u stanje odlaganja, popularno rečeno u prokrastinaciju.

Bili bi super da smo svi u prvoj grupi, meni se često dešavalo da budem deo opisane druge grupe, znam kako je biti tamo. Po meni nije ni namanje prijatnom naprotiv, to stanje ume da odnese mnogo energije i izazove mnogo frustracije. Bilo bi poželjno u njemu ostati što je moguće kraći period. Vizija je predivan svetionik, prvi elemenat koji daje rešenje da se izbegne odlaganje. Ostala dva su  Fokus na Ko, umesto Kako i  doneti odluku da je završeno bolje neko savršeno , reći doviđenja perfekcionizmu.

U jednom momentu sve ono što želimo zahteva da imamo znanje mnogih veština, da bi bilo jasnije o čemu govorim eo primera. Odlučili ste da pokrenete svoju coaching praksu ili ste osmislili svoj kurs. Sjajno viste srećni, uzbuđeni i puni eleana u početku. Krvi korak je tu, no onda dolazi sledeće: treba vam sajt, logo, naziv brenda, copy za sve strane sajta, slike, vizuali za sve društvene mreže u svim mogućim i nemogućim dimenzijama, prodajna ponuda, kanal ka klijentila i mnogotoga još. kako ćete se tad osećati, veoma preplavljenom glav au jednom momentu veća od nakveće bundeve i šta je najlogičniji korak, da sve malo stavite po strani i pričekate da se ”reši”.

Upravo data, je bitno shvatiti da nije na vama da sve to prvo nučite sami da napravite i znate Kako, već da se fokusirate na Ko. Najbitnije je da saznate Ko je ekspert u tome što vam treba i da se njemu obratite da vam pomogne, vi  daostane fokusirani na svoju vizijui sve ono u čemu ste vi ekspert. Već vas čujem da pitate : ”Sa kojim novcima?” Istina je da svi na početku nemaju sav potreban novac za sve, mada verujete mi kad samo preusmerite način razamišljanja i glasno iskomunicirate vaše potreba, zatražite pomoć, dobićete milion ideja kako se sve može platiti. Naćićete dobru strategiju da se sve pokrene.

Nadam se da ćete nekt od ideja iskoristiti za sebe, meni bi bilo drao da pročitam vaše mipljenje i iskustva do sad na pomenutu temu. Kako ste vi rešili odlaganje i useli da se pkrenete dalje u pravcu vaše vizije

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Mnogo više o brojevima možete saznati na dvodnevnom Seminaru ”Značenje brojeva – Osnove Numerologije”, koji ću održati 26. i 27. septembra, 3 sata edukacije svaki dan, uz primenu naučenog na samom seminaru, jutarnji termin 9:00 – 12:00 časova.  Za sve dodatne informacije i za prijavu na seminar pošaljite mi mail na: uspesanposao.rs@gmail.com

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

photo : Andrea Piacquadio

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka