Logo Loader

#329 Jutarnja rutina

Mila,

Da li ima svoje jutarnje ritule? Kako ti počinje dan?

Ustaneš li pet minuta pre prve obaveze, samo skočiš iz krevete u blagoj panici. Potom dohvatiš prvu odeću koju ugledaš, na brzinu se začešljaš, u hodu srkneš kafu, pola nepopijene ostaviš na stolu i trk na autobus. Možda ti je ovaj opis poznat. Možda si gledala svoju Mamu da tako je umela da krene dan. Jedino bih volela da zastaneš, ako slučajno jeste slična situacija kod tebe i da se sa puno ljubavi i nežnosti upitaš: Da li meni sve ovo prija? Da li želim i dalje ovako da počinjem dan?

Ili si ipak neke stvari do sada posložila pa sve izgleda malo drugačije.

Da li od rang jutra voliš sebe i ugađaš sebi. Da li si sebi tu dozvoli dala?

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Mnogo više o brojevima možete saznati na dvodnevnom Seminaru ”Značenje brojeva – Osnove Numerologije”, koji ću održati 26. i 27. septembra, 3 sata edukacije svaki dan, uz primenu naučenog na samom seminaru, jutarnji termin 9:00 – 12:00 časova.  Za sve dodatne informacije i za prijavu na seminar pošaljite mi mail na: uspesanposao.rs@gmail.com

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka