Logo Loader

#347 Odustajanje nije opcija

Mila,

Znam kako se osećaš. Već sada si dali sve od sebe da uspeš, u ovom trenutku si umorna od svega. Sigurna si milion posto da si na svom putu, da je to pravi put i da samo tim putem trebaš da nastaviš. Mada sa druge strane svakodnevno iskaču novi izazovi, mnogo toga ide sporo, osećaš blagu nervozu, ne znaš koji je najbolji sledeći korak.  Koji bi to korak osvetlio put, pokaza ti poseban rezultat, nadahnuo te i nagradio za sva dosadašnja zalaganja. Koji je to korak koji bi doneo željno išekivano olakšanje, oslobodio te svih tenzija u telu, poklonio ti lakoću kojoj težiš, koja po tebi jedino ima smisla.

Srce hoće da ti iskoči, glava blago otkazuje poslušnost, pulsira, buni se zbog svih prevelikih informacija sa kojima si je zatrpala.

Nalaziš se na pola puta kada ne možeš i nećeš  nazad, jer biste tako izneverila sebe i svoje snove, nemaš gde nazad da odeš. Sve si brodove odavno spalila, da nikad u tu zamku ne bi upala.

Trenutno, sa ovim umorom, čini ti se da imaš još  mnogo da pešačiš do prve oaze. Nisi sigiurna da li ti Sunce ili vetar teže padaju. Na vremenske prilike uticati ne možeš, već ih jedino možeš prihvatiti, povinovati im se. Ono što možeš učiniti, da bi sebi pomogla je da se adekvatno obučeš, dobro društvo pozoveš da sa tobom na put krenu i strpljenjem se ogrneš.

Posle svake oluje, lepo vreme dođe. To je jedina istina. Zato odmori svoju dušu, telo, svoj osmeh na lepo lice vrati, pa korak po korak uz radost ka svojoj oazi nastavi hodati.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo: Greg Gulik

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka