Logo Loader

#348 Ti možeš sve kada hoćeš

Mila,

Stani. Sve sa strane ostavi. Želim se ispričamo jutros nas dve kao najbolje drugarice, kao seste po duši.

Da li si glasno pomislila u sebi: ”Šta Ti misliš, kuda si pošla, za ne vidiš da još nisi spremna da izađeš na velika vrata? Još mnogo toga treba da naučim!”, toliko glasno da je tvoj glas u meni  snažno odjeknuo. Da li grešim?, volela bih da ovaj put grešim. Ako si to ponovo pomislila, želim da te zagrlim i pitam te: Da li misliš da je to istina?

Čemu sve sumnlje u to koliko si fenomenalna? Ovom Svetu si potrebna, već sada, sa svim darovima koje samo ti možeš pokloniti. Baš samo ti možeš veliki broj srca ljubavlju ispuniti, mnogo svetlosti u mračne delove unetim nadu povratiti. Nema vremena za odlaganje, nije fer prema svima onima koji samo tebe čekaju. Zato molim te, sve sumnje, strahove i nedomice ostavi iza sebe, u sjaj svojih očiju se zagledaj, neka te on vodi korak do korak to svi onih predivnih duša, sa kojima je dogovor da se sretnete u ovom životu, nekada davno potpisan.

Znam koliko si topla, plemenita, velikog srca, a znanja prepuna. Osmeh na lice, glavu gore i samo veruj. Sve ostalo će se posložiti mnogo jednostavnije i lepše nego što možeš trenutno i zamisliti. Ti ostani u veri da Univerzum uvek radi za tebe, da sve jeste najbolje za Tebe, jedino je tvoje da se pojaviš, da se novom danu u zagrljaj baciš, ono najbolje od sebe danas daš.

Ti možeš sve kad hoćeš, samo to sebi stalno ponavljaj.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo: Daniel Reher

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka