Logo Loader

#350 Dozvoli da se tvoji Snovi ostvare

Mila

Hajde da zamislimo zajedno jednu sliku. Opuste se i smesti u svoju fotelju, sofu, na neko udobno, prijtano mesto. Sada ovako opuštena poveži se sa svojim srcem, proveri koliko si povezani sa njim. Da li je u tom delu tebe sve baš onako kako želiš? Ako jeste predivno, ako nije ostani mirna, jer rešenje postoji.

Znajući te koliko si fenomenalna i koje velike snove imaš, znam da ti je sve dostižno. Da sve ono što na prvu loptu izgleda nedostižno, za druge namenjeno, a nije i za tebe, je samo jedna misao koje je netačna.

Ja te već vidim kako si dostigla svoju verziju izvanrednog života, opuštena si, nasmejana, ušuškana u lepoti i raskošu. Srca ti je puno, okružena si najboljim ljudima, bezbrižna i spokojna.

Sad me ti pitaš: ”Snežo, a kada će to biti?” Biće i mnogo ranije nego možeš da zamisliš, samo da Ti to dozvoliš.

Tako malo je potrebno da se sve posloži, da sav tvoj trud koji si uložila u sebe, druge i sve na putu tvom, se nagradi, vrati se 7 i više puta uvećano. I onda jednog dan kada drugima bude izgledalo da ti je sve palo sa Neba, da si imala sreće, samo ti i mali broj njih će istinu znati. Samo odabrani će znati koliko suza si prolila, koliko noći do zore učila,ujutro na posao otišla, koliko si bola preživela, neprijatnih ljudi srela. Nije ni bitno šta drugi misle i govore, bitno je da ti svoj uspeh znaš slaviti. Kada tvoj san stvarnost postane, ti mu daj na vrednosti, nemoj ni najmanji delić da umanjuješ. Dozvoli sebi da ponosna budeš na Sebe, jer sve je to tvoja kreacija i trudom zaslužena nagrada.

To što te trenutno ne mogu svi razumeti, ne zameri im, nisu svi za velike snove rođeni. Ti jesi za velike snove rođena, samo hrabro nastavi kroz trnje da koračaš.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photos: Asad Photo Maldives

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka