Logo Loader

#49 Period nakon porođaja -2 deo (2/4)

#49 ( 2/4)

U rešavanje nastale situacije sam krenula od meni najlekšeg izazova, potpuno sam bila svesna da nisam depresivna. Znala sam kroz koji fizički prolazim. Bila sam sama sa Bobom po 13 sati svaki dan.

Bobi je uglavnom te sate vrištao i plakao, pomalo zaspi meni na grudima i jedino tada i ja ugrabim koji minut da predahnem.

I pored svega toga sam bila prisutna u sadašnjem trenutku, mirna, fokusirana, pratila sam svoje osećaje i poruke tela, kao što sam bila i veoma posvećena Bobu. Kuvala sam svaki dan da bismo Jos i ja jeli uvek sveže i kvalitetno.

Novembar mesec u Belgiji hladno, kiša, vreme ne baš da se uživa u šetnji sve da si u top formi. Mada sam ja svaki dan šetala po sat vremena da bismo Bob i ja budi na svežem vazduhu. A da ludujum po kafićima u tom stanju sa tek rodjenom bebom i još zabavljam druge, nije mi padalo na pamet.

Ispričam ja mojoj Babici šta se dešava i pitam koja Ustanova to može da proveri i ona žena lepo odmah odreaguje.

Pozove nas u njenu ordinaciju da ispitamo celu stvar. Postoji lista pitanja na koja porodilja treba da odgovori i na osnovu odgovora se utvrđuje njeno stanje.

Krenemo mi od prvog, i ona žena postavlja tako pitanja meni, ali kao da se i Josu obraća, pogled joj je na njemu. Ja odgovaram mada i Jos odgovara. Pitanje su mahom Da /Ne vrlo precizna i nema puno vrdanja.

Kada smo prošli sva, a ima ih dosta, Josovo lice se vidno promenilo, Babica mirno donese zaključak : ” Snezana ti nisi depresivni, sve je u redu sa tobom. Jos, da li se slažeš?”

Kaže moj Jos da i on shvata da je pogrešio i bez osnova poverovao u tu mogućnost i čak se videlo da mu je i žao što me je i time opterećivao. Jedan problem manje.

Kako je već bilo prošlo nekoliko nedelja a grudi su i dalje bile u lošem stanju, na sreću moj mozak se uspeo da se uključiti. Shvatim da se nešto dešava što sprečava isceljivanje, i sa kim drugim nego sa mojom Babicom da popričam ponovo. Iznesem ja moje vidjenje stvari i ona žena reče: “Pa da, kako se toga nisam ranije setila?”

Prepiše mi neku kremu, ispiše šta sve da uradim dodatno i posle svega tri dana se sve smirilo i krenulo da se zaceljiva. Drugi problem rešen. Bob je sisao sve do 15. oktobra 2018., dve nedelje pre njegovog drugog rođendana je prestao.

Ostala su leđa kao veoma bolna tačka i došao je red da i to rešim.

(nastavak sledi)

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka