Logo Loader

#49 Period nakon porođaja -3 deo ( 3/4)

#49 ( 3/4)

Moja Babica je nastavila duže da se brine o meni nego tih propisanih mesec dana. Nije želela da me ostavi dok sve ne rešimo.

Ja sam bila upala u stanje zbunjenosti od svega šta me je bilo snašlo. Bila sam potpuno uplašena, umorna i iscrpljena Snezana. Bio me je strah da uzmem telefon u ruke i pozovem da zakažem pregled za ledja. Bože moj, ne govorim holandski, i kako sad na engleskom da to uradim. I meni je ovo sad čudno i da poverujem da je tako bilo, a bilo je baš tako.

Ja sam čekala da Jos nazove i zakaže mi termin, dok je on smatrao da sam ja više nego sposobna da to uradim sama. Nedelje su prolazile, i prošlo ih je celih 6 sve dok me početkom 7 nedelje ponovo Babica nije pitala što već nisam bila na pregledu.

Kad je čula gde je zapelo, uzela je telefon i zakazala mi termin sledećeg dana.

I tek sada sledi moje iznenađenje.

Odemo mi sutradan predveče na adresu.
Kad tamo ugledamo veliku dvospratnu kući, prelepu u mirnoj ulici. Pozvanim na vrata, otvori mi prelepa plavuša par godina starija od mene, kažem joj da sam došla na terapiju, ona mi odgovori da mi njen suprug radi na drugom spratu i uputi me na drugi ulaz, i ja liftom stignem do drugog sprata gde je i ordinacija.

Čim sam ušla u taj prostor, zapljusne me mir i lakoća. Dve lepe žene sede i čekaju. Oko nas skulpture i slike ko u nekom hramu, žubori i voda iz fontane i sve miriše na čisto i poverenje. Cveće u vezi sveže i diskretno krasi prostor.

Uz sav taj mir čula sam da neko peva.
Jos i Bob su mi se isto pridružili nakon što se Jos uparkirao i popeo gore. Vidim njegovo lice, koje kao da je govorilo : “Gde smo ovo mi došli” i on zaključi da je sve veoma skupo i vredno.

Minut posle je izašla raspevana osoba i uz najveći osmeh nas pozvala da uđemo u jednu od soba za rad sa pacijentima.

I ja onaka kakva jesam, ulazim uvek i svuda sa mojim osmehom. I tada kreće magija.
Kaže meni čovek svojih kasnih četrdesetih, visok vitak, uredan, lepo obučen, ne posebno lepog lica, međutim toliko lepe energije, toplih očiju koje se kriju iz naočara, velikog srca i duše : ” Ako vi uz toliko bola imate osmeh na licu, ja znam sve o vama, koliko ste snažni i kakvu enegiju imate”

Ta njegova prva rečenica je bila kao snazan talas okeana koji me je zapljusnuo.

Napokon da me neko i razume, bila je prva misao. Ko je ovaj čovek?

(nastaak sledi)

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka