Logo Loader

#328 Šta je Momentum?

Momentum smo postigli kada smo svoje potencije povukli, uposlili ih u masovnoj akciji, potom iz te akcije dobili dobar rezultat, on je povećao našu veru i uverenje da mi to možemo i umemo i podstakao nas da iz sebe aktiviramo još potencijala.

Kada opisani krug se ciklično ponavlja nema prekida u njemu, mi se nalazimo u momentumu. Momentum je prelepo stanjem koji daje osećaj lakoće, da sve ide kao podmazamo, jača nam samopouzdanje i dobijamo odlične rezultate. Svakako kada smo u dobrom momentumu aktivni smo i poletni, ide nam sve od ruke.

Naravno moguće je upasti u momentum koji nije poželjan. To je stanje kada niste iskoristili sve svoje potencijale, zatim uradili ste neku akciju, rezultat nije ispao najboji, vi ste se obeshrabrili, poverovali da vi to ne možete, ne umete, zatim se tako obeshrabrini još smanjili, pa se sledeći put još manje uneli u novu situaciju i krug se zavrteo u nepoželjnom pravcu.

Zato je neophodno sve dobre momentume održavati, ne dozvoliti da se krug prekine, već ga negovati, biti posvećen procesu i sebi pre svega. Potrebna energija da se pokrene novi dobar momentum je mnogo veća nego energija koju treba uložiti da bi se momentum održavao. Što se tiče mometnuma koji nije krenuo u dobrom smeru, rešenje je ojačati veru u sebe, preispitati svoja uveranja i pretpostavke, potom dati sve od sebe i nešto preko svojih granica, odabrati pametno i mudro akciju delovanja, zatim biti dosledan u sprovođenju iste, potom sledi nagrada u vidu dobrog rezultata.

U kojem momentumu ste vi trenutno, a u kojem ste najveći period života?

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Mnogo više o brojevima možete saznati na dvodnevnom Seminaru ”Značenje brojeva – Osnove Numerologije”, koji ću održati 26. i 27. septembra, 3 sata edukacije svaki dan, uz primenu naučenog na samom seminaru, jutarnji termin 9:00 – 12:00 časova.  Za sve dodatne informacije i za prijavu na seminar pošaljite mi mail na: uspesanposao.rs@gmail.com

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

photo : Andrea Piacquadio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka