Logo Loader

#19 Numerologija – značenje broj 13/4

Bob se probudio jutros u 2:38h. Kazao nam je da on ne bi više da spava kao i da se boji. Pipnula sam ga i shvatila sam da ima temperaturu. Uradili smo sve po redu što je bilo potrebo, izgrlili smo ga, on uspeo da se umiri i da ponovo zaspi, no ja sam ostala potpuno budna, mozak je vrteo svoje priče, sabirao, budio sećanja i emocije.

Sećate se možda priče o učenju Robina Sharme, od juče?

Moji roditelji su životno ustajali svih pet radnih dana u nedelji, xy godina u 4:45AM.

Sećam se  toga kao da sada proživljavam ponovo. Taj momenat kada Mama usred mraka upali svetlo. Jačina svetosti bila je jača nego sirena za bombardovanje.

Nekako je ona uvek ustajala par minuta ranija, pa za njom Tata.

Njih dvoje su bili Par koji se toliko voleo. Stalno su bili zajedno. Radili  su u istoj firmi to ceo život.

Bitna činjenica je da oni nisu tih prvih sat vremena posvetili sebi i jutarnjoj rutini. Oni su pili prvu kafa u dva srka, potom išli na autobus ili seli u auto i pravac brže bolje u Neoplantu. Stižali su u firmu pre početka radnog vremena, orni i spremi da pošteno zarade za život. Počinjali su sa radom u 6 AM.

Šta sam ja sinoć povezala nakon svih ovih godinam a šta mi je upalo u oko?

Kako sad znam i Numerologiju, osvestila sam nešto što pre nisam ni primećivala, vreme njihovog usvajanja je 4:45, ako sve brojeve saberemo dobijemo 13, pa onda i ova dva to je 4 i to ne ma kakva 4. već 13/4.

E baš tu istu Četvorku ja imam kao broj vrednosti slova mog imena i prezimena 13/4.
Što je jedan od karmičkih brojeva, i znači da mi je dodeljeno da ulažem više energije da nešto ostavim što neko drugi može mnogo brže i lakše.

Broj 13/4 u mom slučaju govori da mi je potebna struktura, pravila po kojima funkcionišem i baš tako ću da živim životni put.

Broj 13/4 otkriva i da sam ja vodja, lider, volim samostalno, organizovano da idem napred, kao i da volim da komuniciram jer je 3 simbol Jupitera, pa moja komunikacija želi da bude radosna i šaljiva.

Koja lepota i vrednost se otkriva kroz Numerološku kartu i kroz povezivanje značenja brojeva oko nas sa nama je mene oduševilo, razvilo jedan dublji novi pristup posmatranju stvarnosti.

Jos i ja se volimo neizmerno isto kao i moji roditelji, Bogu hvala. Mi ustajemo još uvek kako koji dan. Mada smo sa tim osećamo sasvim dobro, sasvim smo usaglašeni sa tim.

Želim vam da ustajete baš onda kad vi želite i da se budite srca punog ljubavi prema novom danu. Da vreme ustajanja vas podržava da postignete sve ono što ste postavili za svoje prioritete i da sve se kreće uz radost i lakoću.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

Aku želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija#NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

S ljubavlju,

Snežana

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo : Digital Buggy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka