Logo Loader

#280 Radoznala 5ca na put kreće – Numerologija

Neuparena i slobodna Petica radoznalo ide kroz život, voli da doživi sve što se doživeti može. Ona život svim čulima na svojoj koži želi da oseti. Radoznala je kao dete, tu svoju radoznalost kroz putovanja može da zadovolji. Čuva dugo u sebi duh malodosti, kako u svom izgledu tako i u svom srcu. Videćete je stalno da sa sobom nosi neke knjige, jer obožava da uči. Pa kad ide na putovanje, neretko će imati pretovarene kofere, upravo iz razloga jer se na putovanje bez bar dve knjige ne ide. Po nova znanja njoj nije teško ni daleki put da pređe. Stalno je u pokretu, jer jedino se tada dobro u svojoj koži oseća, voli da se druži, da se igra, da ide na zabave.

Inteligentna je i nadarena, ume da se lepo izrazi rečima, da svoje misli, dušu i kroz pisanje iskaže. U njoj čuči zaljubljenik u komunikaciju, ona voli sve oblike komunikacije, cilj joj je samo da se poruke razmenjuju. Kada ona priča priču, svi se nalakte i u carstvo priče zarone. Voli ona i da predaje, podučava, inspiriše, znanja naučena da razmenjuje. Ključna reč za 5cu je širenje, pa je ona tu da širi radost, sreću, ljubav, znanje neumorno, što je moguće dalje. Sve to toliko sreće u njoj izaziva, da je svi po tome najviše pamte.

Njoj metropole radost prave, što veća guzva i glamur to je njoj sve lepše. A tek što jedna Petica voli pijace, o tome se knjiga napisati može. Koliko 5ca može da potroši  to je priča za sebe, tako da neretko zna istu hiljinu u dve boje da kupi, dva telefona da ima, dva posla da radi. Što se posla tiče 5ca je uvek za, ali da u njemu nema discilpine i kontrole, to njenom slobodanom duhu nikako ne pomaže.

Kad je petica na svojoj visokoj vibraciji ona je: puna resursa, snalažljiva, multi-talentovana, dobra u komunikaciji, adaptira se lako na sve, harizmatična. Na svojoj nižoj vibraciji petica: ima neki porok, ima neku zavisnost, melodramatična, netolerantna, defokusirana, promenjivog raspoloženja, nepredvidljiva.

Znati svoj numerološki kod, svoje brojeve, koje smo dobili datumom rođenja može mnogo olakšati da prepoznamo koji broj igra glavnu ulogu, da li je taj broj na svojoj viskoj vibraciji i time nam pomaže da se mi osećamo prijatno u svojoj koži ili je broj skliznuo na nižu vibraciju i poziva nas da učinimo potrebno, kako bismo se vratili na višu vibraciju i koristili puni potencijal broja. Svaki broj ima za cilj da nas podrži u našim akcijama, zamislima i ciljevima.

Nadam da sam uspela da vam približila broj pet, svi vi koji imate 5 u svom kodu, dobili ste sigurno više jasnoće šta se može dešavati u zavisnosti na kojem nivou vibracije se petica trenutno nalazi.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo : Mihael Held

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka