Logo Loader

#283 Hrabra 1ca – Nikoga ne sluša – Numerologija

Danas je nedelja Sunčev dan, kada su brojevi u pitanju Sunce vlada jedinicom. Što se horoskopskog znaka tiče jedinicom vlada Lav. Ključna reč za ovaj broj je hrabrost, dok je krase sledeće odlike: jaka volja, nezavisnost, individualnost, pionirski duh, vođa, lider, originalnost. Jedinica normalno predstavlja i početak, kao prvi broj u nizu. Svi oni koji imaju jedinicu da ih vodi su prirodno predodređeni da stanu na čelo i vode, kao i da vode sami sebe. Očekuje se od jedne jedinice da je sama svoj gazda ili u samom vrhu hijerarhije. Pa kad osetite energiju entuzijazma, poleta, akcije i pokretački duh, velika je verovatnoća da pored vas stoji veličanstvena jedinica. Oni obožavaju da se takmiče, pobediti se mora. Tako da će jedinica u visokoj vibraciji uraditi sve da uspe u životu, umeju da se se daju celi za svoju ideju.

Sa jedinicom se bolje nemojte upuštati u raspravu ili polemiku, teško da ćete je ubediti da nije u pravu, jer ona zna uvek sve najbolje. Ni ne pokušavajte da je kritikujete, one to baš ne vole, mada postoji šansa da ćete bar nekada dobiti kritiku od nje.

Jedinica u mladosti ume da bude ozbiljno tvrdoglava, da ne sluša nikoga, blago da bude agresivna u nastupu, kao i da ima potrebu da stalno bude u pravu. Dok kada odrastu i steknu životno iskustvo postaju smirenije, jer dobijaju veliku veru u sebe, najviše se i oslanjaju na sebe, jer je istina da Jedinica je blizu Izvora i dobija uvek jasne smernice, najboje je da uvek osluša svoj unutrašnji glas.

Jedinice su ljudi od ideja. Jedinica dobija puno informacija i ideja, koje nisu sve za nju, tako da ona veliki deo ideeja treba da prosledi dalje da bi one bile ralizovane. Zbog toga što ona svoje ideje deli i pomeže drugima da urade značajne pomake, desi se da drugi zaborave na to od koga su ideju dobili, ponekada izostane zahvalnost, što ne prija nikome, a posebno ne jedinici.

Kada ne postoju put, jedinica je pravi broj da sama napravi novi put, svoj put. da bi postigla sve što može potrebno je da sa obe noge stoji čvrsto na zemlji i da živi hrabro.

Kad  je duša u znaku Jedinice ona bira da živi u čistoći i poštanju delovanja, iskrenost prema sebi i drugima joj je velika vrednost, dok život ima smisla ako se živi hrabro i neustašivo.

Kad je jedinica na svojoj visokoj vibraciji ona je: pionir u svemu, snažna, hrabra, inovativna, sam sebe lako motiviše, determinisana. Na svojoj nižoj vibraciji jedinica: nestrpljiva, netolerantna, voli da kontroliše sve, takmičarski nastrojena, agresivna, može biti i pasivno agresivna.

Znati svoj numerološki kod, svoje brojeve, koje smo dobili datumom rođenja može mnogo olakšati da prepoznamo koji broj igra glavnu ulogu, da li je taj broj na svojoj viskoj vibraciji i time nam pomaže da se mi osećamo prijatno u svojoj koži ili je broj skliznuo na nižu vibraciju i poziva nas da učinimo potrebno, kako bismo se vratili na višu vibraciju i koristili puni potencijal broja. Svaki broj ima za cilj da nas podrži u našim akcijama, zamislima i ciljevima.

Nadam da sam uspela da vam približila broj jedan, svi vi koji imate 1 u svom kodu, dobili ste sigurno više jasnoće šta se može dešavati u zavisnosti na kojem nivou vibracije se dvojka trenutno nalazi.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo: Marianne Bos

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka