Logo Loader

#325 Disciplinovana Četvorka – Numerologija

Verujem da ste do danas čuli ili pročitali da je ova godina 2020. u znaku 4.  Isto tako znate kakva je ovo godina, šta se sve do sada desilo u celom Svetu, na samo na Balkanu ili u našoj zemlji. Već imate nagoveštaj da je broj 4 zahtevan. Četvorkom vlada planeta Saturn. Svi koji se razumete u astrologiju, već dosta toga samo ovom informacijom znate. Saturn je nekome veliki prijtelj, dok ga mnogi doživljavju kao veliki teret.

Kod mene je sitacija dodatno zanimljiva. Moje ime je u broju 8, dok je prezime u broju 5. Kombinacija mog imena i prezimena daje sudbinski broj je 13/4.  Pa je meni moja Mentora, pri mojoj obuci za Numerologa, rekla: ” Snežo, nemoj više da se pitaš zato je potrebno da se više potrudiš, više energije da uložiš u nešto što želiš, nego drugi. Kad budeš videla kod svog klijenta da i on ima 13/4 znaćeš kroz koju priču prolazi.”

Istina je, sada mi je sve mnogo jasnije. Iskreno se nadam da vi nemate 13/4  u vašoj numerološkoj karti. Četvorka je sinonim za red, rad, disciplinu, kao i stpljenje, čekanje. Ona se materijalizuje kroz status i poziciju. Ona može donositi razna ograničenja, blokade, prepreke na životnom putu. Mogu osobe koje imaju četvorku na nekom bitnom mestu u numerološkoj karti mogu da misle o sebi da nemaju sreće, da sve moraju teškim radom steći i da je nepravedno koliko oni ulažu nepora i energije da bi nešto postigli, dok gledaju prijatelje oko sebe koji sa manje truda postižu više od njih. Četvorka na život gleda veoma ozbiljno, poštuje sva moguća pravila i rekto kada može da dozvoli sebi pogrešku. Njoj je bitno da se posao obavi efikasno, treba joj plan i dinamika posla. Pa ako vas neko pita da mu date satnicu predavanja i pauza par meseci ranije, budite sigurni da je neka četvorka umešala prste. Možda ste primetili da sa neki osobama uvek dođe do nekog nesporazuma u komunikaciji, sve teče sa zadrškom ili otežno, verovatno se neka četvorka nalazi u uporednom prikazu vas i te osobe.

Kada vam 4 vodi žitotni put, kad se nalazi kao treći broj vašeg numeroškog koda, tada se od vas očekuje da ste dobro organizovani, pouzdani, tačni, ali da organizujete druge, jer upravo je to vaš životni zadatak. Biti praktičan, istrajan i dobro oraganizovan je ono čemu se učite vi, ali ste i primer drugima.

Kad je četvorka na svojoj visokoj vibraciji ona je: vredna, organizovana, sa obe noge na zemlji, odgovorna i fokusirana. Na svojoj nižoj vibraciji četvorka je: nefleksibilna, netolerantna, tvrdoglava na svoju štetu, usko gleda na sve, pesimistična.

Znati svoj numerološki kod, svoje brojeve, koje smo dobili datumom rođenja može mnogo olakšati da prepoznamo koji broj igra glavnu ulogu, da li je taj broj na svojoj viskoj vibraciji i time nam pomaže da se mi osećamo prijatno u svojoj koži ili je broj skliznuo na nižu vibraciju i poziva nas da učinimo potrebno, kako bismo se vratili na višu vibraciju i koristili puni potencijal broja. Svaki broj ima za cilj da nas podrži u našim akcijama, zamislima i ciljevima.

Nadam da sam uspela da vam približila broj četiri, svi vi koji imate 4 u svom kodu, dobili ste sigurno više jasnoće šta se može dešavati u zavisnosti na kojem nivou vibracije se četvorka trenutno nalazi.

Mnogo više o brojevima možete saznati na dvodnevnom Seminaru ”Značenje brojeva – Osnove Numerologije”, koji ću održati 26. i 27. septembra, 3 sata edukacije svaki dan, uz primenu naučenog na samom seminaru, jutarnji termin 9:00 – 12:00 časova.  Za sve dodatne informacije i za prijavu na seminar pošaljite mi mail na: uspesanposao.rs@gmail.com

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo: Pixabuy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka