Logo Loader

#91 Uči od prošlosti, živi u sadašnjosti i veruje u budućnost

Sada sam okružena samo sa divnim osobama koji mi ulepšavaju život i čine me srećnom.

Sve se kroz vreme samo poslužilo, svi oni koji žive neke druge vrednosti od mojih, sami su otišli u svom smeru, suprotnom od mog.

Potpuno sam svesna da je to najbolje, kako za mene, tako i za njih.

Kako je meni ova godina u kodu 916, broj 9 od mene traži da se sve staro završi, da sve ono što mi ne služi ode zauvek, da bi sve novo, novi život (broj 1) moglo da se rodi i u moj život uđe sa ciljem da stvara dobar glas, umetnost, sve što je lepo, harmonično i puno ljubavi ( broj 6).

Da sve bude dodatno naglašeno kod mene pomažu mu i dve 0 iz tekuće 2020.

Nula je jednaka energiji Plutona, svemu onom što je duboko, pod zemljom, moćno i vredno. Zbog svega pomenutog kod mene se pojavljuje mnogo toga iz prošlosti poslednje vreme. Pojavljuju se ljudi, situacije, misli, uverenja iz prošlosti i Univerzum me sad proverava, da li sam spremna, da li sam porasla dovoljno i dorasla za sve novo, lepo što dugo čekam i vredno radim na tome da mi stigne.

Zanimljivo mi je kad neko staro uvernje iskoči na par sekundi i krene da pametnije, dok ga ne prepoznam i vratum u kantu za smeće.

Pre neku noć mi je Mac izvukao neke prastare foldere, kako ja to moguće, ne znam, znam da ja to sama bar ne svesno, nisam uradila. Moj laptop je želeo da osveži prošlost od pre 9 godina.

Zahvalila sam mu se i ponovo sve samo stavila u kantu za smeće.

Slažem se da nas je prošlost napravila ovakvim kakvi sad jesmo, mada znam da joj ja ne prodajem više značaj. Fokus mi je na sadašnjosti. Slažem se sa Toni Robinsom “Tvoja prošlost nije jednaka sa tvojoj budućnosti ”

Takođe se slažem u potpunosti sa izrekom
“Uči od prošlosti, živi u sadašnjosti i veruje u budućnost”.

Da li se i kod vas dešavaju slične stvari od kako je krenula Nova godina? Koje teme su aktuelne kod vas poslednjih dana? Koliko pažnje vi predajete vašoj prošlosti?

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka