Logo Loader

#268 Nežna Dvojka – Numerologija

Danas želim da vam predstavim meni mnogo bitan broj – broj 2.

Moj numerološki kod je 562. Životni put mi je u broj 2. Veoma lepo osećam dvojku u svom njenom potencijalu. Sada sam se sprijateljila sa svojom dvojkom i umem mnogo bolje da plešem sa njom, dok je nekada ranije bilo plesova u kojima smo se saplitale jedna o drugu, padale na podijumu i gazile se nespretno. Broj dva nosi negujuće energiju, sinonim za nju je saradnja, ona je majka, žena, partnerstvo, karakterišu je strpljenje, nežnost, pažnja, ljubaznost, saosećenje. Osobe koje imaju dvojku kao životni put ili u svom kodu, znaju da se trude da ostanu neuočljive, umeju da se drže po strani ili vole da izmešani sa ostalima. Prava dvojka je podrška i pomoć svima i uvek, koja izbegava konflikte, svađe i prepirke.

Dvojku možete videti kako u toku dana promeni više emotivnih stanja, da joj raspoloženje može varirati od izražene sreće do izražene tuge. Najviše izazova ima sa irealnim strahovima, kojih ume da bude i nesvesna, a da je oni mnogo poljuljavaju i drže na jednom mestu, te da se ona oseća zaglavljneo ili zarobljeno.

Dvojka ima izraženu intuiciju i kada se oslobodi svojih okova i krene da govori naglas svoju istinu, umesto sa ćuti i drži se po strani da ne bi nekog povredila dobija na snazi. Kad govori svoju istinu ona dobija na svojoj snaži i mnogo bolje prolazi kroz život. Njena snaga je upravo naglašena intuicija, kad je prigrli i njome se rukovodi sve se slaže u prekrasnu sliku. Sa svojom snagom i strpljenjem ona je prijatelj na kojeg se uvek možete osloniti, ona je jedan pravi mirotvorac, pregovarač i arbitrer. Dvojka se oseća prelepo u svojoj koži kada pomaže drugima da ostvare svoje ideje i zamisli.

Najveća lekcija svake Dvojke je da iskaže svoja osećanja, te da tako pomogne i drugima da se oni mogu iskazati. Da prestane da se upoređuje sa drugima i bude zavisna od tuđeg mišljenja. Da svoju potrebu da skupljanjem, sortiranjem i sastavljanjem svede na razumnu meru. Bitno je da osvesti sve strahove duboko sakrivene u njoj i da ih prezažiđe.

Svakako joj može pomoći vežba da iz svog rečnika izbaci: ”Ne znam”, ”nema veze”, ” nije mi to važno”, jer je potrebno da dvojka tačno zna šta želi.

Kad je dvojka na svojoj visokoj vibraciji ona je: harmonična, intuitivna, puna ljubavi, podržavajuća, sve razume oko sebe. Na svojoj nižoj vibraciji dvojka: bržo menja raspoloženja, naglašeno je osetljiva, nesigirna, oseća ljubomoru i neodlučna je.

Znati svoj numerološki kod, svoje brojeve, koje smo dobili datumom rođenja može mnogo olakšati da prepoznamo koji broj igra glavnu ulogu, da li je taj broj na svojoj viskoj vibraciji i time nam pomaže da se mi osećamo prijatno u svojoj koži ili je broj skliznuo na nižu vibraciju i poziva nas da učinimo potrebno, kako bismo se vratili na višu vibraciju i koristili puni potencijal broja. Svaki broj ima za cilj da nas podrži u našim akcijama, zamislima i ciljevima.

Nadam da sam uspela da vam približila broj dva, svi vi koji imate 2 u svom kodu, dobili ste sigurno više jasnoće šta se može dešavati u zavisnosti na kojem nivou vibracije se dvojka trenutno nalazi

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka