Logo Loader

#13 Naša Torta

Zašto je baš ova torta tako posebna? Posebna je iz više razloga. Baš ova torta je prva torta koju smo juče nas troje udruženi napravili.

Bob i ja smo mutili mikserom jaja i sve redom potrebne sastojke za kore.Tata Jos je kuvao svoj omiljeni karamel fil, i to celih 3 sata je potrebno za taj fil.

Ja sam se u par momenata nervirala, mora neko. Umutimo testo za kore, kad masa gusta, nije ko na videu sa kojeg skidamo cake i sam recept. Tu ja prepoznam moj perfekcionizam i potrebu da sve držim pod kontrolnom. I počnem se smejati. Odlučim da dodam mleko i to i uradim.

Prva kora ispadne ne onoliko perfektno koliko sam želela, nije jednako debelo sa svih strana, mada pristanem da se opustim.

Druge dce nešto bolje, mada i njima bih mogla naći zamerku, imaju malo brdo na sredini.

E onda fil, ispao je tamniji nego na videu, e to je već bilo previše za moju ambiciju da Bobijeva rođendanska torta bude nešto najsavršenije moguće.

Gledam ja fil, kore i mudro ćutim, čitajte blago me hvata panika, dok moji momci ližu čokoladu sa metlica miksera i osmesi od uva do uva. I moj suprug onako za sebe gledajući u Boba kaže :” Ja nisam imao ovo, moja mama nije pravila torte ”

I kako već znate da sve slušam pažljivo, a kad njih dvojica govore tek je tada naglašeno pažljivo.

Pogledalam u Josa, pa u Bobija i osetim talas zahvalnosti i ljubav i naravno shvatim ono najbitnije od svega, nije savršena torta ni bitna, niko neće pamtiti debljinu kora, nijansu boje fila, već sve ovo okolo torte se pamti, sva ta ljubav, zabava, vreme provedeno zajedno, pažnja i toplina koju srce i duša osećaju u porodičnom domu.

Hvala mnogo životu što sam naučila nešto neizmerno bitno sinoć.

Hvala mom Bobu i Josu što pune moje srce i dušu ljubavi i na najlepši i iskreniji način me uče da budem još bolja Mama i Supruga, bolji čovek .

..

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

Aku želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija#NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

S ljubavlju,

Snežana

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka