Logo Loader

#232 Sve je lakše uz podršku

Sve prolazi. To je činjenica.

Biti hrabar i dozvoliti sebi da smo ranjivi i osetljivi je prirodno. Ništa tu nije loše, niti će pokvariti sliku o nama.

Postoje periodi u životu koji nam teško padaju. Oni dani kada bismo se pokrili jorganom i bili pod njim xy dana.

Na veliku žalost veliki broj osoba bukvalno provede dobar deo života u takvom stanju. Razlog da se osećamos loše, možemo svi ako se potrudimo uvek naći, mada ja lično mislim, da  isto tako uvek postoji bar jedna razlog da budečo srećni i zahvalni.

Bilo da smo u periodu sakrivanja pod jorgan ili u periodu najveće sreće, znam da je podrška i prisustvo naših ljudi najbitnije, nešto najlepše, da time naš život dobija puni smisao. Kada smo uspeli da se povežemo sa osobama kojima značimo, koji nas vole i mi njih istom merom volimo i osećamo, mi smo ispunjeni i duša nam peva.

Osobe koji su nas prihvatile baš ovakvi kakvi jesmo, daju se u odnosu iskreno i srcem, su naše najveće bogatstvo.

Imati takva prijateljstva je privilegija. Značajno je da imao svest o tome. Sa velikom ljubavlju i poštovanjem trebamo da negujemo svoje prijateljima i naše odnose. Pišem sve, jer sam primetila da se gubi svest o tome. Dosta toga se uzima zdravo za gotovo, a  takav pristup dovešće do ishod koji neće biti prijatan.

Sama pomisao da se nekome možemo obratiti za pomoć daje dovoljan razlog za sreću. Kao i da imamo svim podeliti sreću, uspehm radovati se zbog njihove sreće i uspeha. Volela bih da svi veoma brzo prihvatimo ideju da je tražiti pomoć od prijatelja najnormalnija stvar. Sve je lakše uz podršku. Ne moramo sve sami, ok je da nam drugi pomognu.

Srušimo zidove koji vas razdvajaju od drugih i sagradimo Tvrđavu prijateljstva u koje vaša duša može da se raduje.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

Aku želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija#NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

S ljubavlju,
Snežana

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka