Logo Loader

#245 Snaga Grupe

Da li volite da radite sami ili više volite da radite u grupi? Kada postižete bolje rezultat, a kada ste više motivisani? Šta je vaše iskustvo do sad pokazalo i koji stav ste oformili po pitanju samostanog rada i rada u grupi?

Ova pitanja nas nisu zobišla kada smo konkurisali na posao, mada ona i jesu bitna kada im priđemo otvorenog uma i srca. Mogu mnogo da nam pomognu da se osećamo bolje kao i da pravimo značajnije rezultate u životu.

Ako je neko voleo sve sam da radi ili tačnije mislio da voli sam da radi,  to sam onda ja. Tada sam znala šta je i kako urađeno, samo tad sam mogla da ostanem mirna. Samo kada ja sama nešto uradila mogla sam biti sigurna da je sve urađeno najbolje moguće. Uh koja otežavajuća ideja i uverenje, a zadržalo se dosta dugo u mom životu. Dok sa druge strane ja životno volim timski i grupni rad što pokazuje i moja 2-ka u numerološkom kodu. Radeći u grupi sa lakoćom postižem najbolje rezultate. U školi sam volela da učim zajedno sa drugaricama i drugarima, mada je to najviše bilo aktualno za vreme studija. Tako da sam od 30 ispita koliko ih je bilo na ekonomskom fakultetu 25 položila spremajući ih u timu ili grupi od nas troje. I dan danas se sećam koliko smo uživali dok smo spremali Principe Menađmenta kod profesora Božidara Lekovića. Zajedno smo iši vozom u Suboticu na ispit, spremanje tog ispita je bila prava ekskurzija i radosti života.

Sada imam privilegiju da su mi prijateljice i prijatelji veliki profesionalci u svom poslu, mnogi od njih se bavi nekom od metoda ličnog rasta i razvoja, ja sam njihov lojalni klijent. Rad sa njim mi ubrzava rast, zajedno razvijamo metode i otkrivamo kako još lakše i bolje može odrđena metoda ili kombinacija više njih da donese željeni rezultat.

Pored rad 1:1 sa svima njima, krenula sam i u grupni rad sa ženama koje kako i ja žele da kreiraju najbolji život iz bajke za sebe i svoje porodice. I sad posle aktivnog praktikovanja da radim u grupama poslednjih 3 godine, sa svim srcem i potpuno odgovorno tvrdim da je energija grupe nešto neograničeno jako, snažno, transformativno, podržavajuće, više mi ne pada napamet da ono što mogu da radim u grupi radim sama. Rad u grupi je zabavan,mnogo jednostavniji, lakši i prijatniji neko kada smo sami sa sobom. Uvidi jednog člana postaju uvidi cele grupe, vreme za postižanje rezultata se znatno smanjuje, osećaj pripadnosti je neprocenjivo bogastvo, dok je energija podrške i ljubavi nesalomiva i pokreće sva jedra.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo: Pixabay

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka