Logo Loader

#16 Simboli koji nas vode

Ovde u Belgiji se bebe daju u vrtić sa tri meseca, i žene to vrlo rado rade, i kreću da rade već posle tri meseca nakon porođaja.
Meni je to bilo i čudno i neprihvatljivo i smatrala sam da bar prvih godinu dana treba da bude pored mene. I bio je.

U februaru 2018., kad je već imao godinu i četri meseca, donesnom mi odluku da je spreman za specijalizaciju novog tipa, da bude sa svojim vršnjacima. I na našu veliku sreću on je obožavao od prvog dana da ide u vrtić.

Svako dete dobije jedan simbol dok je u vrtiću i taj simbol nosi sa sobom i kad ga prebace u drugi vrtić. Nešto kao “mali JMBG”.
Bob je dobio da bude Svetionik.

U koliko sam ja bila ponosna Mama onako za sebe, kada sam videla šta je dobio. I ponovo svesna koliko je to bitno koje simbole za sebe vežemo, srećna što mu je dodeljen lep, smislen simbol sa odličnom porukom.

( Neki od postojećih simbola tamo su bili : Kaktus, Patika, Saksija, Lopta…ne znam da li osoba koja kreira simbole za decu razmišlja isto kao i ja – no o tome drugi put.)

Bob je od septembra krenuti u školu, vrtić je Diplomirao, i diplomu zapravo/ bukvalnk i dobio.

I već pretpostavljate prvi dan u školi, šta Mama Sneža radi, gleda koji ce sad simbol imati narednih par godina. Bob -Riba. Ok, i to mi je prihvatljivo.

Kada sam čula ime razrada, nije mi bio pravo :
1Ka – Majmun.

Sad ja kakav sam, ja bih da to menjam, mada sam iskulirala i rekoh to je sad već ceka grupa, nije direktno Bob, pusti i prati.
Kad juče šalje mi Učiteljica poruku, dala sam Majmuna Rocky i njegov kofer Bobu da ga nosi kući, molim vas sa ga sutra ujutro vratite u školu. Hhhhhmmm, ništa mi nije jasno, pošaljem poruku Josu, on naravno poruke ne gleda, i rekoh dobro, šta je tu je.
Odem ja po Boba u školu, kad pored njegovih stvari i kofer i Rocky.

Kako je Bobu bio rodjendan, u školi su mu napravili krunu, pevali su mu pesmu i zajedno su pojeli tortu koju sam im ja napravila, e uz sve to kao posebna čast povodom rođendana, svako dete dobije na jedan dan Rocky-ja da ga nosi kući.

Duboko razmišljam evo već dva dana o svemu.

Simboli i njihova značenja.
Naša povezanost i koliko utiču na naš rast i razvoj. I koliko je sve bitno?

Šta vi mislite o tome i koji simbol prija vašem srcu?

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

Aku želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija#NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

S ljubavlju,

Snežana

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka