Logo Loader

Usluge

1. Coaching konsultacija

Coaching je proces baziran na odnosu poverenja klijenta i coacha. Coaching služi da se klijent inspiriše na akciju, da se aktiviraju klijentovi potencijali i poboljšaju performanse, u cilju njegovog ličnog i profesinalnog rast i razvoja. Kroz coaching klijnt odgovarjući na pitanja koja coach postavlja, sam dolazi do rešenja koja su najpovoljnija za njega. Kroz coaching se stiču uvidi koji otkanjaju ograničenja koja stoje na putu rasta.

2. Mentorstvo u procesu ličnog i profesionalnog rasta i razvoj

Mentorstvo je višemesečni posvećen odnos između Mentora i Mentia (klijenta). Prvo što je neophodnouraditi je jasno i precizno definisati očekivanja oba učesnika mentorskog odnosa. Za uspešan rezulta je bitno da su posvećani radu i Mentor i Menti. Kvaltetan mentorski odnos je zasnovan na iskrenosti, poverenju i otvorenosti.

Mentor vodi i podržava klijenta kroz proces ovladavanja veštinama koje će podržati promenu i kreiranje rezultata,  koji su postavljeni kao cilj odnosa klijneta i Mentora. Mentor na osnovu svojih znanja i kreiranog ličnog iskustva je stalna podrška klijetu na putu njegovog rasta i razvojam. Mentor koristi razne tehnike i metode koje su pažljivo odabrane u odnosu na potrebu i prirodu klijenta. Mentorstvo je odnos dubokog poverenje gde su za rezultat i ishod Mentorstva podjednako odgovorni i klijent i mentor.

3. Numerološka konsultacija

Numerološka konsultacija podrazumeva tumečenje numerološke karte, tumečenje vrednosti brojeva koje nosi ime i prezime, kao i lični koda koji se dobija iz datuma rođenja. Kroz konsulatciju i pojašnjenjem brojeva dobiju se informacije o svim potencijalima, talentima, potrebi duše, dinamici životnog puta, životnim ciklusima, vrhovima i izazovima u svakom od životnog ciklusa.

Nakon konsultacije klijent ima upotrebljive informacije, koji ga obisuju iz ugla numerologije, kako i informacije sa kojima može da unpredi svoje delovanje i život.

4. Obuka – Numerologija za početnik

Numerologija je drevna nauka o brojevima. Kroz numerološku analizu datuma rođenja, imena i prezimena na   veoma brz i precizan način se dobijaju značajne infomacije o klijentovim potencijalima i kvaltetitetima koje je dobio. Kroz ovu metodu se može saznati kako svoje potencijale klijent može najbolje da iskoristi. Numerologija daje i mnogo objašnjenje zašto se klijent nalazi u trenutnoj u određenoj situaciji, a kako može da je unapredi i poboljša.

 5. Obuka – NLP Practitioner

NLP (Neuro Lingvističko Programiranje) je komunikacioni model baziran na subjektvnom proučavanju jezika, komunikacije, lične promene i usavršavanja. NLP principi i tehnike omoćavaju veću fleskibilnost, stvaraju osećaj veće prijatnosti i pomažu boljem razumevanju sagovornika. Implementirano znanje i tehnika NLP daje mogućnost da vešto prati i primi poruka koju pošiljaoc nam šalje, kao i da se adekvatno reaguje u komunikacionom procesu. Kroz metode NLP ovladavamo pravilnim posatvljanjem ciljeva, kao i praćenjem procesa ostvarenja ciljeva. Kroz NLP upoznajemo sebe na mnogo dubljim nivoima, stičemo veću svest o svojim načinima reagovanja i ponašanja, sposobni smo da mnogo aktivnije slušamo i biramo svesno našu reakciju. Učimo kako da uputimo konstruktivan – dobar feed back. Dobijamo alate da svaku komunikaciju vodimo u pravcu potpune jasnoće i razumevanja sadržaja komunikacije.

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka