Logo Loader

#28 Najbitnije pitanje – Ko si Ti ?

Svega nekoliko dana pre mog 37. rođendana stala sam sa mojim stilom rada od jutra do sutra, nakon punih 17 godina tim tempom.

Povod tom je bio da sam tada bila “zamoljena” da napustim firmu u kojoj sam radila na poziciji Izvršnog Menadžera.

To je bio trenutak mog pravog osvešćenja. Zapitala sam se: “Ko si Ti? , i to zapravo Ko si ti?, ti koja si sada bez titule, porodice, muža, deteta, prijatelja – jer si “oterala” nemanjem vremena za njih, radeći nešto goruće na poslu.

To što sam bila “zamoljena” da napustim firmu, je jedna od najboljih stvari koja mi se desila u životu.

Sad mi dođe i krivo što se to nije desilo i ranije.

Mada sam beskrajno srećna i zahvalna što nisam sačekala još koju godinu da budem na prividno dobrom položaju i sa “sigurnim” poslom u rukama.

Kad je učenik spreman učitelji se pojave. Ja duboko u srcu verujem da je Univerzum uvek na mojoj strani i da radi sve za moje najveće dobro.

U mom slučaju kad sam pala sa 7 sprata zgrade, ostaje mi samo da budem srećna što sam preživela.

Rekoh sebi: “Sada pamet u glavu, dva prsta na čelo i dobro razmisli šta ćeš dalje”.

To je legendarna rečenica koju je moja prijateljica dobila od svog oca u periodu našeg studiranja i ja sam je zapamtila i rado je primenjujem na sebi.

Baš nedelju dana pre nego sam saznala da sam ponovo slobodna, bez radnih obaveza, i da mi se otvara mogućnost da krenem još jednom iz početka, krenula sam svoju NLP edukaciju.

( NLP je skraćenica od Neuro Lingvističko Programiranje)

Tada sam ušla u svoju prvu Mastermind grupu. To je grupa ljudi koji izučavaju, uče, primenjuju i implementiraju naučeno iz neke oblasti, i ono najbitnije u tom procesu je da jedni drugima pomažu, bodre se medjusobno, vežbaju i prolaze kroz teme bitne kako za nekog pojedinca tako i za celu grupu.

Tada sam shvatila moć grupnog rada i koliko se energija umnožava kad se svako uključi srcem i daje svoj doprunos u želji da pomogne i podrži.Tada sam potpuno bila sigurna da su 1 i 1 zapravo 11.

Od tada do dana današnjeg sam član minimum jedne Mastermind grupe. Znam da ne moram više ništa sama, i da ima predivnih prijatelja, dama i džentlmena koji će mi iz sveg srca pomoći u svemu.

Predivan ponedeljk, uspešnu saradnju sa svima i srce puno ljubavi vam želim.

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka