Logo Loader

#300 Lepota vešte komunikacije

Govorili mi ili ćutali proces komunikacije je tu. Volela bih da su svi toga potpuno svesni, pa kada izgovorimo onu čuvenu rečenicu ” Pa šta se sada desilo, nisam ništa ni rekao? ” da znamo da se desilo mnogo. Istina možda osoba nije izgovorila ni jednu reč, ali je svakako rekla mnogo i dovoljno da se poruka primi. Poruku se prenosi rečima samo 7 %, tonom glasa sa 38% i neverbalna komunikacija uzima ogromnih 55%.

Ja obožavam da izučavam veštine komunikacije, posvetila sam skoro ceo svoj život istom, jer  mislim da osnova zdravih odnosa je zdrava i vešta komunikacija.  Isto tako kvalite našeg života je jednak kvalitetu naših odnosa i obrnuto.

Nije tajna da sam NLP Trener, samo kroz tu edukaciju sam dobila predivan temelj znanja o komunikaciji, pa kada se tome doda činjenica da sam završila Ekonomski fakultat- smer Marketing, znanje je tu. Na mom smeru su poslednje dve godine studija bile prepune predmeta na kojima smo učili pricipe, modele i tehnike komunikacije.

Svaka izgovorena reč ima svoju težinu i lakoću, svoju vibraciju, koja kao grudva može da napravi lavinu. Moj cilj i namera je da naučim sve one koji žele da uče od mene da u svom rečniku imaju predivne reči, koje prave lavinu sreće, radosti i obilja ljubavi. Da li se sve može naučiti ? Odgovorno tvrdima da može.

Ako bih vas  trebala posavetovati  samo jednu stvar kako da vam se ceo život promeni na bolje, bilo bi to da naučite vetine komunikacija.

Mesta i osoba koji podučavaju veštine komunikacije, NLP, asertivnu komunikaciju, tehnike govorništva, tehnike pregovaranja, tehnike prodaje ima bezbroj. Vi izaberite vašeg Mentora,  ali donesite odliku da ćete investirati svoje vreme i dozvoliti sebi da nučite da predivno komunicirate prvo sa sobom, a potom i sa svima oko sebe.

Mene možete uvek kontaktireti da zajedno se posvetimo tom procesu učenja veština komunikacije. Možete se priključiti nekoj od narednih generacija mog Kursa ”Your Extraordinary Life”, koji je kreiran upravo sa željom da moje studenti znaju i koriste  aktivno slušanje, da osveste koliko su izgovirene reči snažne, kako reči kreiraju uverenja – koja nas podržavaju ili sabotiraju, kao i mnoge druge bitne tehnika i principa

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako elite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka