Logo Loader

#349 Da li si Ti Podrška iz srca ?

Sedim, umirila sam se i uronila sam u tišinu svoga srca. Napolju pada kiša, sliva emocije svih nas, koje su se nakupile za sve ove godine. Majka Zemlja kroz kapi kiše upija i isceljuje sve povrede i sav bol koji smo otpustili iz našeg tela. U svom tom zanosu lepote i mira, pojavila se jedna misao. Čula sam je glasno, kao da ju je neko rekao direktno meni u lice. Okrenula sam se oko sebe da proverim da li sam još uvek sama, istina sam sam u prostoriji, mada ne i sama u Univerzumu.

”A kako bi bilo da smo svi jedni drugima budemo podrška, ona najlepša podška iz srca. Kako bi bilo da damo sve od sebe da pomognemo, podržimo uspeh i sreću divnih duša oko nas?”  Ne znam da i je pitanje postavilo moje srcem, moja duša, neko od moji milih predaka,ili neko veći i svetliji?  Jedino znam da sam u sekundi naglas odgovorila: ” O tome i ja pričam godinama, na to pozivam sve, to je moja misija, biti čovek sada i ovde, svaki dan, pružiti ruku onima koji pomoć traže i pomoć im je potrebna.

Minut posle toplina se proširila celim telom, kroz kišni oblak Sunce se pomolilo, okupalo svetlošću ceo dnevni boravak, a mene napunilo energijom ljubavi.

Ja imam u sebi potrebu da pomognem, prenesem Svetu svoje znanje, iskustvo, da služi drigima i bude zrak inspiracije i probudi uspavana srca. Najviše me raduje da ohrabrim i podržim sve koje na mom putu sretnem. Verujem da ljubav i dobrota mogu sve promeniti i da svetlost može sve obasjati. Verujem da je život prelpe i da sve možemo kada hoćemo.

U šta ti veruješ ? Da li si Ti Podrška iz Srca?

Ako vam se tekst koji ste pročitali dopao podelite ga sa vašim prijateljima i porodicom.

Live.Learn.Act.

S ljubavlju,

Snežana

Ako želiš da se upoznamo i dogovorimo oko zajedničkog rada, zakaži besplatnu konsultaciju od 30 minuta.

Ako želite da naučite metode, tehnike, alate koje će vam pomoći da kreirate vaš Izvanredan životm pozivam vas da se prijavite za kurs ” Your Extraordinary Life ” i na jedan zabavan, interaktivan način obogatite svoje komunikacione veštine, saznate šta tačno želite, naučite aktivno da slušate i još mnogo toga korisnog, primenjivog u svim sferama života.

Ako želiš da upoznaš Sebe bolje kroz Numerologiju, da saznaš Svoj Kod, da saznaš kojim brojem te život vodi, za čim tvoja duša vapi i još mnogo toga, zakaži svoju Numerološku konsultaciju sa mnom.

Ako ti je bliži metod Coaching-a, kroz ragovor bi ti bilo jednostavnije da dođeš do odgorova šta sve želiš, koje ciljeve želiš da postaviš, otkriješ koja je tvoja velika Vizija i Svrha zakaži Coaching konsultaciju sa mnom, pošalji mi mail na uspesanposao.rs@gmail.com.

#ljubav #porodica #sloboda #budiljubav #numerologija #NLP #komunikacija #podrška #konsultacije #zakažisvojukonsultaciju

P.S. Danas još malo više volim sebe.

Photo: Rahul Pandit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka