Logo Loader

Snežana Knežević

U svakom poslu dajem sebe 300% – Prvo sam Čovek, zatim Profesinalac

Moja najznačajnija  životna Titula je da sam Bobova Mama.

Po zvaničnom obrazovanju sam diplomirani ekonomista smera Marketing. Marketing je po meni umetnost i lepota življenja.

Po desetogodišnjem radnom iskustvu sam Menadžer. Biti dobar Menadžer je popularno i zna biti dobro plaćeno, mada biti dobar Lider je privilegija koja se zaslužuje.

Uspešna komunikacija je osnova kako svakog uspešnog posla tako i uspešnog života, upravo to je bio motiv da se edukujem i postanem sertifikovani NLP Trener od dve vodeće svetske NLP Asocijacije ( IN-NLP i IANLP).

Sa namerom da mogu biti podrška i verat u leđa svim odlučnima koji žele da žive svoj život u lakoći, punog srca, zadovoljni jer su uspeli da izbalansiraju Sebe i sve sfere života, edukaciju am nastavila i postala sertifikovani Intuitive i Success Coach.

Kao veliki zaljubljenik i poznavaoc matematike, prepoznala sam koje bogastvo nam je ostavio Pitagora, koliko je jasno numerolgije pojašnjavaju naše talente, potrebe, ukazuju sa preciznošću mnogo korisnih informacijam. Numerolgija je metod koji pomaže da se stekne slika o svakom od nas i usmeri nas na naš pravi put. Posvetila sam se vredno izučavanju ove discipline stare 11.000 godina, prepoznala njenu vrednost i sa radošću sam postala sertifikovani Numerolog.

Kao plod svih nauka i discipila koje sam u sebi i svoj životu implementirala, na osnovu znanja i stečenog iskustva sa radošću sam postala Mentor na putu uspeha, hrabrima i odlučnima da budu lideri svog života.

Za balans duha i tela zaslužna je joga, kojom se bavim od svoje 16. godine sve do danas.

Moja misija je da doprinesem kroz moje rad uspehu drugi, da stalno učim i  putujem.

Upoznala sam do sada : New York, Washington, Boston, Johanesburg, Lisabon, Madrid, Alicante, Dubai, Dohu, Beč, Graz, Istanbul, Helsinki, Porvo, Amsterdam, Brisel, Antwerpen, Rigu, Budimpeštu, Solun, Pulu, a tek sam sa putovanima krenula.

 Jasna vizija, vera u sebe, stalna edukacija i primena naučenog su ključ uspeha.

 Snežana Knežević dipl.ecc

NLP Trener, Intuitive i success coach, Numerolog

 

     Live.Learn.Act.

                    

 

 

 

Snežana je rođena da bude profesor, trener, coach. Kad vam kaže da će da se posveti 10000%, ona to zaista i misli i čini.
Nikola Dz.

Zakažite Besplatnu Konsultaciju

Vaša poruka